A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

A Handsome Furs dalaival érkezik Dan Boeckner és az Operators

2019. július 11., 14:13

A Handsome Furs a Wolf Parade-ből is ismert zenei zseni, Dan Boeckner és ex barátnője, Alexei Perry Cox duója volt, de a kapcsolat vége sajnos a formáció végét is jelentette. Mostanáig. Dan ugyanis új zenekarával, az Operators-zel veszi át pár koncert erejéig a Handsome Furs hátborzongatóan jó diszkográfiáját, aminek július 19-én a Dürer Kertben mi is tanúi lehetünk.

Hat évvel a Handsome Furs feloszlása után Dan Boeckner és új zenekara, az Operators úgy döntött, pár koncert erejéig felélesztik a Handsome Furs dalait. Egy interjúban Dan úgy mesélt erről, hogy az ötlet az új Operators lemez írása közben született, amikor elővette és újragondolta a Face Control és a Sound Kapital (Handsome Furs lemezek) politikai tartalmát és általános hangulatát és arra jött rá,  hogy az új Operators anyag és az utolsó két Handsome Furs között akad némi párhuzam.

Annak ellenére, hogy az Operatorsnek nem tagja korábbi partnere, Perry Cox, Boeckner úgy érzi a két formáció azonos vonalon halad. „Az Operators tényleg a Handsome Furs folytatása, csak élő dobokkal és más tagokkal” – mondta Boeckner a Now Torontónak adott interjújában. Az alkalmi setlist eredetileg egy New York-i és egy montreali koncertre született meg, de végül a rajongók lelkesedése láttán egy nyári kalandként még néhány városba elviszik a Handsome Furs dalokat, így július 19-én a szerencsések között mi is feleleveníthetjük azokat a Dürer Kertben.

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
Handsome Furs by Operators (CA) – Sub Pop
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2019. július 19. 20:00

Elővétel

Eseményoldal

DUBBERS’ DELIGHT SPECIAL Vol. 3 – Tink a Mulató Azték (Podcast)
Sze. 16., 13:11
Berobbantja az őszt az Akvárium Klub
Sze. 15., 20:42
Mozduljunk Együtt Egymásért! – Bolla Márta, Fürst Anna (Podcast)
Sze. 15., 7:58