A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Red Hot Chili Peppers a Gízai piramisoknál koncertezik március 15-én

2019. január 17., 11:53

A címben tulajdonképpen minden fontos információt össze is foglaltunk.

Tegnap este jelentette be a Red Hot Chili Peppers, hogy 2019. március 15-én szerény helyszínen, Egyiptomban, a Gízai piramisoknál adnak koncertet. A honlapjukon semmilyen más hivatalos információt nem közöltek, csak annyit, hogy a jegyeket január 18-ától, azaz péntektől árusítják: itt.

Aki sokkal jobban szeretné a Chili Pepperst hallgatni a piramisok árnyékában, mint például a Múzeum-kertben ácsorogni, annak javasoljuk, hogy ne halogassa a dolgot, pénteken vegye is meg a jegyet a koncertre, mert valószínűleg aznap eladják az összeset. A honlapjukon az szerepel, hogy délután 3-től kezdődik a jegyárusítás, „local time”, amiből arra következtetünk, hogy egyiptomi idő szerint, ami azt jelenti, hogy magyar idő szerint délután kettőkor kell a gép elé ülni. Ha minden igaz.

A Red Hot Chili Peppers eddig egyébként még csak egyszer járt az afrikai kontinensen: 2013-ban Johannesburgban és Fokvárosban léptek fel. Az se lehetett rossz, de ezzel a piramisos trippel most valószínűleg überelni fogják azt az élményt.

A koncert beharangozója:

History in the making! #RHCPEgypt

Közzétette: Live At The Pyramids – 2019. január 16., szerda

Tessék örökké élni!
máj. 29., 7:10
A QSS (egykori) frontembere, Barangó punkos válogatása az Open Air Rádión
Már. 30., 16:01
Tedd magadévá a ŽAGAR eddig kiadatlan, korai szerzeményeit
Már. 20., 13:50
John Frusciante 50
Már. 6., 1:37