A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A System Of A Down végre (újra) Budapesten!

2019. szeptember 30., 13:26

Első önálló magyarországi koncertjét adja a világ egyik legnagyobb rockzenekara, a System Of A Down 2020. június 17-én, a Budapest Arénában!

Az 1994-ben alakult, 5 stúdióalbummal rendelkező, létezését időnként felfüggesztő amerikai / örmény együttes ugyan járt már korábban Magyarországon, 1998-ban, amikor a Slayer előzenekar volt a PeCsában, de amióta világszerte ismertek, beleértve hazánkat is, azóta nem.

A zenekar óriási kereskedelmi sikereket ért el öt stúdióalbumával, amelyek közül három is rögtön az első helyen kezdett az amerikai Billboard albumlistán. A System Of A Down-t 4 Grammy-díjra jelölték, B.Y.O.B. című daluk pedig 2006-ban el is nyerte a díjat a legjobb hard rock felvételként. A System ezidáig több mint 40 millió lemezt adott el világszerte.

A SOAD zenéjét sokféleképpen kategorizálják, de a zenekar nem törődik a címkékkel. Az énekes Tankian szerint: “Számomra a System of A Down nem egy progresszív együttes. De nyilvánvalóan nem is egy tipikus pop projekt. Nagyon figyelünk a zenénkre, hogy biztosak lehessünk benne, nem olyasvalami, amit korábban már hallottak az emberek.” A basszusgitáros Odadjian kiegészítette: “Össze lehet hasonlítani minket bárkivel, akivel csak akarnak. Nem érdekel bennünket. Az összehasonlításoknak és a címkéknek nincs hatása erre a zenekarra. A tény az tény: vagyunk, akik vagyunk, és mások is azok, akik.”

Az előzenekar a brazil Ego Kill Talent lesz, akik nemrég fejezték be második albumuk felvételeit, és lesz szerencséjük áprilisban a brazil stadionokban turnézni a Metallica és a Greta Van Fleet társaságában. Ezután májusban debütálnak az Egyesült Államokban, majd júniusban Európában lépnek fel.

A budapesti koncertre jegyek, valamint limitált számban VIP csomagok október 4-én 10 órától kaphatók a Live Nation és a Fun Code oldalán . A regisztrált Live Nation tagoknak már október 3-án 10 órától elővásárlási lehetőségük lesz.

Eseményoldal

Ego tréning – megjelent Szilárd új EP-je
Sze. 22., 12:04
Gyönyörű könyv készült az új Kiscsillag-lemezhez
Sze. 22., 11:31