A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Az Alter Bridge újra Budapesten

2020. február 26., 15:03

Július 1-jén a Barba Negra Trackben lép fel Myles Kennedy és zenekara, az Alter Bridge. A koncertre a jegyek március 2-tól kaphatók.

2004-es színrelépésük óta a floridai kvartett – Myles Kennedy (ének, gitár), Mark Tremonti (gitár, ének]), Brian Marshall (basszusgitár) és Scott Phillips (dob) – hat nagylemezt adott ki, több mint másfél millió eladott albummal, 100 milliót is meghaladó letöltéssel és számtalan telt házas koncerttel büszkélkedhet.

„Remélhetőleg zenénk ugyanúgy megmozgatja és inspirálja a hallgatóinkat ma is, ahogyan az évek során számtalan album inspirált minket – mondja Myles Kennedy. –  Annak ellenére, hogy dalainknak nagyon különleges jelentése van számomra, remélem, hogy a hallgatók is ki tudják nyerni a saját jelentéseiket belőlük, és talán új nézőpontot adnak számukra az útjukon. Az gyönyörű lenne.”

„Nagyon büszke vagyok az Alter Bridge-re – folytatja Mark Tremonti. –Egy kis zenekarként indultunk, amely sok fárasztó akadállyal találta magát szemben. Küzdöttünk és küzdöttünk. Hihetetlen, hogy eljutottunk a jelenlegi szintre. Ez azt mutatja, hogy a befektetett munka nem volt hiábavaló, és érdemes megvívni a további csatáinkat is.”

Alter Bridge

Barba Negra Track

július 1.

A koncertre jegyek március 2-án 11 órától kaphatók a Live Nation és a FunCode oldalain. A regisztrált Live Nation tagoknak elővásárlási lehetőségük van február 28-án 11 órától.

Facebook-esemény