A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Björk: Notget – virtual reality videoklip, 2D verzió +FRISSÍTÉS: egy második klip a dalhoz

2017. április 3., 20:20

Björk 2015-ös Vulnicura albumához még 2017-ben is kapunk vizuális kíséretet: a YouTube-on közzétett videók (Lionsong, Family) és a New York-i életmű-kiállításán bemutatott két Andrew Thomas Huang-kisfilm (a 360 fokos 3D-kamerával forgatott Stonemilker és a tízperces Black Lake) után az izlandi énekesnő egy klip kedvéért még a szájüregébe is beengedte a kamerát (Mouth Mantra), majd 2016-ban a Björk Digital elnevezésű utazó kiállítására is készített még újabb különleges virtual reality videókat a lemez további számaihoz – és ezek közül a Notget VR klipjéből most 2017-ben a 2D verziót is megkaptuk a YouTube-on.

A Björk-avatart mozgató varászlatos videót, melyben egy londoni vizuálművész-páros, Warren Du Preez és Nick Thornton Jones rendezte, akik az utóbbi években főleg az UNKLE-nek dolgoztak (Cowboys & Indians, Worship, Sick Lullaby), de a Chvrches trió Leave A Trace klipjét is ők forgatták.

.
FRISSÍTÉS: június elején a Notget egy másik (nem VR) klipet is kapott, szintén Warren Du Preez és Nick Thornton Jones rendezőpárosától!

.
a Family című dal VR-klipjének előzetese még 2016 őszéről:

a Quicksand előadása 2016 júniusában a Björk Digital kiállítás tokiói állomásán – a világ első 360 fokos virtual reality élő közvetítése a YouTube-on:

az énekesnő szájüregébe betekintő Mouth Mantra klip 2015 decemberéből, Jesse Kanda rendezésében:

A Pulp-énekes Jarvis Cocker dala Gustavo Santaolalla friss The House filmzenealbumán
jan. 17., 19:21
Muse: Won’t Stand Down – videoklip a kilencedik album elé
jan. 13., 16:00
Fontaines D.C.: Jackie Down The Line – klipdal a Skinty Fia albumról +FRISSÍTÉS: szereplés Jimmy Fallonnál
jan. 11., 21:45
King Gizzard & The Lizard Wizard: Black Hot Soup (DJ Shadow “My Own Reality” Re-Write) – videoklip
jan. 7., 13:01