A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Dave Grohl, a dimenziókaput őrző farkasember – SNL-jelenet a Foo Fighters karácsonyi fellépése mellé

2017. december 19., 14:46

Stephen Colbert hétvégi műsorának meghökkentő karácsonyi Run The Jewels-kollaborációja után egy nappal a Saturday Night Liveban a Foo Fighters mutatott be különleges ünnepi produkciót, ahol a három vokalistanővel – köztük egy leszbikus házaspárral – kiegészült zenekar az idei Concrete And Gold album legutóbbi The Sky Is A Neighborhood klipdala mellett egy három számból összegyúrt Christmas Medley-t is előadott élőben. Másfél nappal később közzétették a frontember adásba nem került jelenetét is, ahol Dave Grohl egy farkasember kinézetű dimenziókapu-őrt játszott egy szilveszteri buliszkeccsben.

Az SNL ünnepi műsorában a vokáltrióval kibővült együttes először a friss The Sky Is A Neighborhoodot játszotta el. . .

. . .majd stílszerű karácsonyi öltözetben visszatérve egy Christmas Medley-t, melybe az Everlong című 1997-es Foo Fighters-sláger egy részlete után a Christmas (Baby Please Come Home) című 1963-as Darlene Love-sztenderdet és az 1965-os A Charlie Brown Christmas rajzfilmműsorból a Vince Guaraldi Trio előadásában elhíresült Linus & Lucy témát is beleillesztették.

.
A fellépés után aztán tegnap közzétették a tévéadásból időhiány miatt kivágott New Year’s Kiss című szkeccset is, melynek főhőse szilveszter éjszaka buliról bulira rohanva próbálja utolérni barátait (köztük a lányt, akit éjfélkor meg akar csókolni), mígnem odüsszeiája során egy dimenziókapu előtt egy “fura farkaskinézetű őr” várja, akinek el kell árulnia egy eddig másnak soha el nem mondott titkát a továbbjutásért cserébe. “Nagyon bátor dolog volt tőled, hogy ezt megosztottad! Boldog új évet!” – engedi tovább Dave Grohl, merthogy ezt a farkasember-kapuőrt ő játssza a smink alatt.

SoKo: Looking For Love – videoklip az új Feel Feelings albumhoz az Earth frontemberével
Júl. 11., 20:32
Massive Attack: Eutopia – új EP az Algiers, a Young Fathers és Saul Williams közreműködésével
Júl. 10., 11:28
Alanis Morissette: Reckoning – újabb kislemezdal a női producerekkel készült új albumról
Júl. 10., 9:54
The Rolling Stones: Criss Cross – videoklip egy kiadatlanul maradt régi szerzeményhez
Júl. 9., 14:59