A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Emma Stone lehet az új Szörnyella De Frász

2016. január 8., 23:58

A Disney már tudja, kit akar megszerezni Szörnyella De Frásznak.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Disney tárgyalásokat kezdett Emma Stone-nal, illetve képviselőivel annak érdekében, hogy a fiatal színésznő játssza el a tervezett élőszereplős Szörnyella De Frász-mozifilm címszereplőjét.

07201618246-1

A lap úgy tudja, hogy a 101 kiskutya című film ikonikus gonosztevőjének történetét Kelly Marcel vetette papírra, és a hírek szerint az a karakter eredettörténete lenne, nagyjából olyan szellemben, mind ahogy azt a Demóna tette. (A forgatókönyv korábbi verzióján Aline Brosh McKenna dolgozott.)

Maga a projekt egyelőre még nem rendelkezik rendezővel sem, azonban a stúdió feltett szándéka, hogy még idén elkezdje a forgatást, ami azt jelenti, hogy nem fog sokáig üresen árválkodni a rendezői szék. A karakter, annak ellenére, hogy először az 1961-es animációs filmben láthattuk, nem Disney-agyszülemény, hanem Dodie Smith 1956-os, The Hundred and One Dalmatians című könyvében tűnt föl először. A rajzolt változatok mellett Szörnyellát Glenn Close is eljátszhatta az 1996-os élőszereplős feldolgozásban.

Emlékszel, Sopronban? – A Halott Pénz-sztori
dec. 4., 19:16
Először koncertezik Magyarországon a Pixies!
dec. 3., 17:14
A PEARL JAM – KÖZEL NEGYED ÉVSZÁZAD ELTELTÉVEL – ÚJRA BUDAPESTEN!
dec. 2., 13:37