A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Felismered ezt a rajzfilmfigurát? Ha igen, van egy jó hírünk

2016. augusztus 16., 19:50

A Nickelodeon vezetősége immár hivatalosan is áldását adta a kilencvenes évek talán legkedvesebben bizarr rajzfilmsorozatának számító Rocko egész estés interpretációájára. A széria atyja, Joe Murray örvendezik. Mi is.

rocko1

Ha csak egyetlen film erejéig is, de visszatérnek a képernyőre Rocko és barátai – számolt be róla az NME. A Nickelodeon vezetősége szabad utat adott a projektnek, melynek keretein belül az eredeti alkotók koordinálásával keltenék életre az 1993 és 1996 közt futó, Magyarországon azonban csak 1998-tól sugárzott rajzfilmet. Az eredeti címén Rocko’s Modern Life-ként futó sorozat igazi klasszikusnak számít és túlzás nélkül meghatározó televíziós mű az Y-generáció számára.

Az 52 epizódot megélő széria atyja, Joe Murray közleményében valósággal repesett a projekt kapcsán, melynél producerként asszisztálva az ígéretek szerint részben az eredeti stábbal dolgozhat. “Igazán boldog vagyok, hogy úgy tűnik újra összehozott minket a sors Rocko-val és barátaival. Alig várom, hogy ők mindannyian a XXI. századba ültetve próbáljanak szerencsét. Egy valamiben biztos vagyok, mondandójuk akad bőven.”

Emlékszel, Sopronban? – A Halott Pénz-sztori
dec. 4., 19:16
Először koncertezik Magyarországon a Pixies!
dec. 3., 17:14
A PEARL JAM – KÖZEL NEGYED ÉVSZÁZAD ELTELTÉVEL – ÚJRA BUDAPESTEN!
dec. 2., 13:37