A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

FESZTI KÖRKÉP – ÚJ MŰSOR AZ OPEN AIR RÁDIÓBAN

A 2018-as fesztiválszezon örömére Feszti körkép címmel az Open Air Rádión új műsor indul, amely a nyár folyamán heti rendszerességgel jelentkezik, és végigveszi az ország kisebb és nagyobb fesztiváljait, valamint fontosabb koncertjeit. Az első adás június 9-én, szombaton este 7-kor kezdődik (ismétlés vasárnap 11-kor), utána pedig a műsor keddenként este 8-kor lesz hallható. Természetesen az adások podcastként is visszakereshetők lesznek a honlapunkon és a Facebook oldalunkon. Üljetek le az internet elé. Vagy vigyétek magatokkal.

A Feszti körkép hetente egy órában foglalkozik az éppen aktuális fesztivállal, vagy fesztiválokkal és koncertekkel. Előzetesen és nagyvonalakban szó lesz majd a Kolorádó fesztiválról, a VOLT fesztiválról, a Fishing on Orfűről, a Balaton Soundról, a Bánkitó-, a Vénégy-, a Fekete Zaj fesztiválról, a Veszprémi Utcazene fesztiválról, az Egerfesztről, a Vanishing Pointról, a Woodstock az Ugaron fesztiválról, a Strandról, Kapolcsról, a B My Lake-ről és a Szigetről. A meghívott vendégek az egyes fesztiválok tulajdonosai, szervezői és fellépői lesznek, azaz első kézből kapunk információkat és sztorikat kedvenc fesztiváljainkról és zenekarainkról.

A műsorvezetők ábécé sorrendben: Baksa-Soós Attila, Ligeti Nagy Tamás, Pritz Péter és Wágner Gábor lesznek, akik kiszámíthatatlan rendszerben, felváltva, kettesével, hármasával fogják a műsorokat vezetni.

A Feszti körkép első vendége a június 13-án induló Kolorádó fesztivál két szervezője, Vogl Filemon és Vértes Janó lesz. A műsor június 9-én, szombaton, este 7 órától hallható. Ismétlés vasárnap délelőtt 11-kor. Jó szórakozást a Feszti körképhez és a fesztiválszezonhoz!