A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Gwen Stefani: Misery – videoklip + Space Pants – Peter Dinklage-duett

2016. május 31., 13:09

A No Doubt-díva Gwen Stefani 2014-ben tért vissza szólókarrierjéhez a Baby Don’t Lie és Spark The Fire kislemezdalokkal, majd egy Calvin Harris-kollaboráció (Together) és egy Eminem-duett (Kings Never Die) után 2016-ban már egy új albumot is kiadott. A márciusban megjelent This Is What The Truth Feels Like-ről a még tavalyi Used To Love You és az idei Grammy-díjátadón élőben forgatott klipet kapó Make Me Like You után most a Misery című harmadik kislemezdalhoz is érkezett egy videó Sophie Muller rendezésben.

A nyomorúságos címe ellenére is boldog (szerelmes) dal elkészítésében az énekesnőt ugyanaz az amerikai szerzőpáros (Julia Michaels és a Semi Precious Weapons-frontember Justin Tranter) és ugyanaz a svéd producerduó (Mattman & Robin, azaz Mattias Larsson és Robin Fredriksson) segítette, mint a Make Me Like You esetében, és a klipet is ugyanúgy az angol Sophie Muller jegyzi.

gwen-miseryvid1

.
a dal élő előadása pár hete a Saturday Night Live-ban . . .

. . . ahol az énekesnő a műsor másik vendégének, a Trónok harca-sztár Peter Dinklage-nek a Space Pants című viccdalába is beszállt az egyik szkeccsben – maga a dal az 1. percnél kezdődik, Gwen Stefani a 3. percnél érkezik:

a Space Pants duett stúdióverziója:

.
a Misery kislemez borítója:

gwen-misery-single

Blue Hawaii: All The Things – videoklip a kanadai tánczenei duó új albuma elé
Sze. 21., 15:59
Leonard Cohen: The Goal – a sztárparádés Thanks For The Dance című posztumusz albumról
Sze. 20., 15:57
Georgia: Never Let You Go – az angol producer-énekesnő új Seeking Thrills albumáról
Sze. 20., 9:17
Anna Of The North: Dream Girl – a norvég énekesnő második albumáról
Sze. 19., 17:52