A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

A Haim lányok klipje Calvin Harris dalához és fellépésük Morris Day-jel

2015. február 11., 8:30

Az élőben rockzenekarként fellépő Haim nővérek már bizonyították, milyen jól tudnak táncolni – nem meglepő hát, hogy táncdalokhoz is hívják őket. Most 24 óra leforgása alatt volt egy tévéfellépésük a legnagyobb Morris Day and The Time-slágerrel, a Jungle Love című 1984-es Prince-szerzeménnyel, és közzétettek egy pazar klipet a skót DJ-producer Calvin Harris albumán szereplő Pray To Godhoz.

Az októberben megjelent Motion című sztárparádés lemezről a Hurts duó, a rapper Big Sean, a soul sikersrác John Newman és a popcsaj Ellie Goulding közreműködésével készült számok már kaptak videót (a Gwen Stefanival közös Together még nem), és ma reggel az album legjobb kollaborációjához is érkezett egy látványos – a különféle fenséges állatok mellett a Haim lányokat lovon ülve szerepeltető – kisfilm, melyet az utóbbi két év Calvin Harris-klipjeit jegyző Emil Nava rendezett.

Alig egy nappal korábban a lányok Jimmy Kimmel tévéműsorában szerepeltek, ahol a funk énekes Morris Day-nek és The Time nevű együttesének klasszikus táncdalát, a Prince-szel írt és rögzített (és a minneapolisi herceg Purple Rain című zenés filmjébe is bekerült) 1984-es Jungle Love-ot adták elő az 57 éves eredeti énekes mellett vokálozva – és persze táncolva – a vicces Morris Day and The Haim alkalmi név alatt!

Morris Day és The Time nevű zenekara az 1984-es Purple Rain mozifilmben a Jungle Love előadásával:

a Haim lányok eddigi legjobb táncvideója, a pontosan egy éve bemutatott If I Could Change Your Mind klip Warren Fu rendezésében:

a legidősebb nővér, a basszusgitáros Este Haim októberben a frissen megjelent Calvin Harris-dalra táncol – hang a jobb alsó sarokban:

Badly Drawn Boy: Is This A Dream? + The Place I Want To Be – új számok videói nyolc év után
jan. 25., 17:47
Wolf Parade – szürreálklip és új album az idei Bánkitó Fesztivál kanadai sztárzenekarától
jan. 25., 12:07
Chromatics: Toy – új kislemez a Closer To Grey album 47 számosra bővített deluxe kiadása mellé
jan. 24., 10:56
La Roux: Automatic Driver – videoklip + Mister Natural – Bee Gees-átirat a Whyte Horses együttessel
jan. 23., 21:25