A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Haim lányok klipje Calvin Harris dalához és fellépésük Morris Day-jel

2015. február 11., 8:30

Az élőben rockzenekarként fellépő Haim nővérek már bizonyították, milyen jól tudnak táncolni – nem meglepő hát, hogy táncdalokhoz is hívják őket. Most 24 óra leforgása alatt volt egy tévéfellépésük a legnagyobb Morris Day and The Time-slágerrel, a Jungle Love című 1984-es Prince-szerzeménnyel, és közzétettek egy pazar klipet a skót DJ-producer Calvin Harris albumán szereplő Pray To Godhoz.

Az októberben megjelent Motion című sztárparádés lemezről a Hurts duó, a rapper Big Sean, a soul sikersrác John Newman és a popcsaj Ellie Goulding közreműködésével készült számok már kaptak videót (a Gwen Stefanival közös Together még nem), és ma reggel az album legjobb kollaborációjához is érkezett egy látványos – a különféle fenséges állatok mellett a Haim lányokat lovon ülve szerepeltető – kisfilm, melyet az utóbbi két év Calvin Harris-klipjeit jegyző Emil Nava rendezett.

Alig egy nappal korábban a lányok Jimmy Kimmel tévéműsorában szerepeltek, ahol a funk énekes Morris Day-nek és The Time nevű együttesének klasszikus táncdalát, a Prince-szel írt és rögzített (és a minneapolisi herceg Purple Rain című zenés filmjébe is bekerült) 1984-es Jungle Love-ot adták elő az 57 éves eredeti énekes mellett vokálozva – és persze táncolva – a vicces Morris Day and The Haim alkalmi név alatt!

Morris Day és The Time nevű zenekara az 1984-es Purple Rain mozifilmben a Jungle Love előadásával:

a Haim lányok eddigi legjobb táncvideója, a pontosan egy éve bemutatott If I Could Change Your Mind klip Warren Fu rendezésében:

a legidősebb nővér, a basszusgitáros Este Haim októberben a frissen megjelent Calvin Harris-dalra táncol – hang a jobb alsó sarokban:

Morrissey: Rebels Without Applause – a Bonfire Of Teenagers albumról, Red Hot Chili Peppers-zenészekkel
nov. 26., 6:30
Romy & Fred again..: Strong – a szólópályára tért The xx-frontlány újabb dala a DJ-producerrel
nov. 15., 6:08
Fever Ray: Carbon Dioxide – újabb dal az öt év után érkező új Radical Romantics albumról
nov. 10., 17:23
dEUS: Must Have Been New – a tíz év után érkező új How To Replace It albumról
nov. 9., 8:13