A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Haim lányok klipje Calvin Harris dalához és fellépésük Morris Day-jel

2015. február 11., 8:30

Az élőben rockzenekarként fellépő Haim nővérek már bizonyították, milyen jól tudnak táncolni – nem meglepő hát, hogy táncdalokhoz is hívják őket. Most 24 óra leforgása alatt volt egy tévéfellépésük a legnagyobb Morris Day and The Time-slágerrel, a Jungle Love című 1984-es Prince-szerzeménnyel, és közzétettek egy pazar klipet a skót DJ-producer Calvin Harris albumán szereplő Pray To Godhoz.

Az októberben megjelent Motion című sztárparádés lemezről a Hurts duó, a rapper Big Sean, a soul sikersrác John Newman és a popcsaj Ellie Goulding közreműködésével készült számok már kaptak videót (a Gwen Stefanival közös Together még nem), és ma reggel az album legjobb kollaborációjához is érkezett egy látványos – a különféle fenséges állatok mellett a Haim lányokat lovon ülve szerepeltető – kisfilm, melyet az utóbbi két év Calvin Harris-klipjeit jegyző Emil Nava rendezett.

Alig egy nappal korábban a lányok Jimmy Kimmel tévéműsorában szerepeltek, ahol a funk énekes Morris Day-nek és The Time nevű együttesének klasszikus táncdalát, a Prince-szel írt és rögzített (és a minneapolisi herceg Purple Rain című zenés filmjébe is bekerült) 1984-es Jungle Love-ot adták elő az 57 éves eredeti énekes mellett vokálozva – és persze táncolva – a vicces Morris Day and The Haim alkalmi név alatt!

Morris Day és The Time nevű zenekara az 1984-es Purple Rain mozifilmben a Jungle Love előadásával:

a Haim lányok eddigi legjobb táncvideója, a pontosan egy éve bemutatott If I Could Change Your Mind klip Warren Fu rendezésében:

a legidősebb nővér, a basszusgitáros Este Haim októberben a frissen megjelent Calvin Harris-dalra táncol – hang a jobb alsó sarokban:

Massive Attack: Eutopia – új EP az Algiers, a Young Fathers és Saul Williams közreműködésével
Júl. 10., 11:28
Alanis Morissette: Reckoning – újabb kislemezdal a női producerekkel készült új albumról
Júl. 10., 9:54
The Rolling Stones: Criss Cross – videoklip egy kiadatlanul maradt régi szerzeményhez
Júl. 9., 14:59
Gerard Way: Here Comes The End – a My Chemical Romance-vezér The Umbrella Academy-betétdala
Júl. 9., 6:42