A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Karantén videó – otthon forgatott klipet új dalához az Irie Maffia és a Follow The Flow

2020. március 24., 19:33

Az idén 15 éves Irie Maffia új lemezzel ünnepli jubileumát. A zenekar tavaly ősszel kicsit elvonult a nyilvánosság elől, hiszen Sena és Busa Pista is új családtagot üdvözölhetett. De nem ültek sokáig a babérjaikon, új anyagon kezdtek dolgozni – ennek az előfutára a B-oldal, amelyhez a koronavírus miatt kialakult helyzetben otthon forgattak klipet.

Az Irie Maffia 15. lemez rengeteg érdekes közreműködőt vonultat fel. Az első, Everlasting Love című kislemezdalban például a jamaikai reggae sztár, Michael Rose hallható, aki nem mellesleg Grammy-díjas előadó.
A B-oldal című dalt pedig napjaink egyik legismertebb hazai csapatával, a Follow The Flow-val közösen jegyzik. Hangulatában is tökéletesen ötvöződik a két zenekar stílusa, vagyis a ska/reggae keveredik a popzenével, és mindez rapbetétekkel megtoldva egy egészen különleges egyveleget alkot.

“A dal egyfajta köszönetnyilvánítás azoknak, akik eddigi életünk során mellettünk voltak, és remélhetőleg mellettünk is maradnak majd” – fűzték hozzá a fiúk az új dal szövegéhez.

A klip érdekessége, hogy a kialakult sajnálatos helyzet miatt az eredetileg tervezett nagyszabású forgatást le kellett mondani, így a videóban látható felvételeket a két csapat otthon, saját kezűleg készítette. A végeredmény tehát egy igencsak személyes kisfilm lett, ami a zenészek mindennapjaiba enged betekintést, ezzel is demonstrálva azt, hogy az élet nem áll meg feltétlenül attól, hogy otthon kell maradnunk. Maradjatok ti is otthon!

A KING’S MAN – A KEZDETEK című film előzetese
Júl. 10., 1:47
Mivanveletek – megjelent a Fiúk első EP-je
Júl. 8., 10:56