A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Két hét múlva a Dürer Kertben a Brass Against!

2019. január 24., 19:15

Hamarosan Magyarországra érkezik az Egyesült Államok egyik legizgalmasabb és legenergikusabb tribute zenekara, a Brass Against. Az egyedi hangszerelésű feldolgozásokat játszó együttes európai turnéja január 31-én indul és február 5-én érkezik a Dürer Kertbe, ahol ki fog derülni, hogy a legnagyobb metál, rock, alternatív rock és hip-hop számok eszméletlen erővel szólnak akkor is, ha a gitár, dob és ének mellé féltucatnyi rézfúvós  csatlakozik.  

A kilenctagú felállásban koncertező New York-i együttes neve ugyan egyértelmű és szándékos utalás a Rage Against The Machine-re és az általuk képviselt attitűdre, de a Brass Against jóval több, mint egyszerű RATM tribute zenekar. A Brass Against a RATM munkásságának zenei újraértelmezése mellett bátran válogat olyan zenekarok és előadók számaiból is, mint a Tool, a Jane’s Addiction, a Pantera, a Black Sabbath, a Led Zeppelin, az Audioslave, a Run the Jewels vagy épp Kendrick Lamar és Beyoncé. Mindehhez az új keretet és az egyedi ízt a Brass Against elképesztően energikus előadásmódja adja; valamennyi szám feszesen, telten és borzasztó energiával szólal meg.

Az idei turné felállásának főszereplője egy elképesztően erős hangú énekesnő, Maya Azucena lesz, akit tényleg látni/hallani kell, hogy elhiggyük. Egészen biztosan óriási koncertélményt fognak nyújtani, olyat, amit kár lenne kihagyni.

A Jane’s Addiction Mountain Songja a turnén szereplő énekesnővel, Maya Azucenával:

Talán a legerősebb tételük másik énekesnőjükkel, Sophia Uristával:

És akkor még egy TOOL feldolgozás a végére, mert ez elementáris:

Facebook eseményoldal

Nick Cave újra Budapesten!
okt. 18., 16:20