A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

King Gizzard & The Lizard Wizard – koncertalbumok az ausztráliai tűzvész ellen

2020. január 11., 11:42

Az Ausztráliában tomboló tűzvész ellen és a helyi állatvilág mentéséért folytatott küzdelembe az ország legaktívabb pszichedelikus rockzenekara, a King Gizzard & The Lizard Wizard is beszáll: a tavalyi Fishing For Fishies és Infest The Rats’ Nest albumaival turnézó – és az utóbbinak a metáldalaiban tűzhalálról, tüzes pokolról és a pusztuló Földről éneklő – együttes egy ausztráliai és egy európai koncertjének teljes felvételét jelentette meg jótékony célú albumokon, melyek bevételeit a tagok a Wildlife Victoria és Animals Australia segélyszervezetek számlájára ajánlották fel.

Azt itt hallható/megvásárolható koncertalbumok közül az elsőt 2019. július 12-én a dél-ausztráliai Adelaide városában a Thebarton Theatre-ben, a másodikat pedig október 14-én a párizsi Olympia színpadán rögzítették.

.
FRISSÍTÉS: a jótékony célú akcióhoz néhány nappal később hozzácsaptak egy harmadik albumot is, melynek anyagát a brüsszeli Ancienne Belgique koncertteremben vették fel 2019. október 8-án és 9-én – és ennek bevételeit a Wires Wildlife Rescue segélyszervezet kapja!

.
a zenekar legutóbbi tüzes stúdiólemeze, az Infest The Rats’ Nest augusztusból:

SoKo: Being Sad Is Not A Crime – videoklip az énekesnő tavaszra várható új albuma elé
jan. 17., 19:57
Szűcs: Tudunk várni – szólóanyag a Heaven Street Seven egykori frontemberétől
jan. 17., 15:22
The 1975: Me & You Together Song – újabb dal az áprilisra csúszott új albumról
jan. 16., 22:37
The Chats: The Clap – klipdal az ifjú ausztrál punk-rockerek első albuma elé
jan. 16., 16:47