A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lily Allen gyilkos és imádnivaló keretet ad a nyárnak

2015. március 16., 9:00

Készen állsz? Ha még csak most hámozod magad le a téli cuccot, jobb, ha előre nézel, mert Lily Allen már a nyárra gondol. Allen már régóta az angol divattervező, Henry Holland jó barátja, akivel most egy exkluzív szemüveg kollekciót is piacra dob, House of Holland néven.

A két sikeres barát nyolc pár egyedi tervezésű napszemüveget álmodott meg: ezek olyan neveket kaptak, mint a „Lippy”, “Mossy”, “Leggy” vagy az “OMG”.

A tervező, Henry Holland szerint telitalálat lett az összes keret, kivétel nélkül gyilkos és imádnivaló minden darabja.

„Lily volt a legjobb választás az új kampány arcaként, sokat dolgoztunk már együtt az elmúlt egy évben, számomra pedig mindig szórakoztató barátokkal dolgozni. És ott volt még Danielle Levitt volt, aki az egyik legjobb fotóművész, akivel valaha együtt működtem.”

“Már jó ideje Henry nagy rajongója és barátja is vagyok, de a fantasztikus mégis az, hogy esélyt kaptam, és részt vehettem a House of Holland kampányban. Szerencsésnek érzem magam, hogy összejöhettem a House of Hollanddal, mind a színpadi megjelenésemnél, mind a magánéletben”. – mondta Lily Allen a divatvilágba tett kitérőjéről.

Lily Allen divat iránti rajongása nem most kezdődött: a 29 éves popénekesnő 2007 májusában Lily Loves néven saját kollekcióval jelentkezett ruha, cipő és kiegészítők terén a divatpiacon. Rá egy évre elnyerte a Glamour Women of the Year Awardsot és a Highstreet Fashion Awardra „legjobban öltözött híresség” kategóriában. 2010. szeptember 15-én pedig Lily és nővére megnyitotta saját ruhaüzletét “Lucy in Disguise” néven.

www.houseofholland.co.uk
twitter.com/HouseOfHolland
www.facebook.com/HouseofHollandLTD
instagram.com/house_of_holland/
www.youtube.com/user/HouseofHollandLTD

10 felejthetetlen performansz az Oscar-gálákon
feb. 21., 19:30
Reblog-kész művészet a cyber generációnak – Dom Sebastian
feb. 17., 15:45
Sky Ferreirát is bajba keveri Nicolas Cage
feb. 12., 19:16