A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

RENDHAGYÓ LINK INTERJÚ ÁRON ANDRÁSSAL, AZ APEY AND THE PEA FRONTEMBERÉVEL

2018. november 29., 11:42

December 1-jén, szombat este az idei Nagy-Szín-Pad!-nyertes Apey and the Pea visszatér a győzelem helyszínére, hogy a HARMED illetve a SONYA társaságában szétzúzzák az Akvárium Klub falait.

Igen sűrű év van az ország most már hivatalosan is (az egyszerűség kedvéért) legjobb metálzenekarának háta mögött, és még nincs is vége. Mint köztudott, váratlan fordulattal és kellemes meglepetésünkre, ők voltak a 2018-as Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny győztesei, aminek köszönhetően többek között felléphettek a VOLT és a Sziget Fesztivál nagyszínpadán, ami három embernek talán kicsit nagy, de így legalább az őket megillető hangerővel szólalhattak meg, azaz olyan hangosan, hogy attól a fejünk leszakadt, és Sopronban például visszafelé kezdett el esni az eső.

A zenekar szeptember óta újra turnén van, mely körútra ezúttal a SONYA és a HARMED kíséri őket. A turné egyik fő állomása az Akvárium Klub, aztán egy székesfehérvári fellépés után jövőre Hollandia, Románia és Horvátország jön, majd mire egy hazai kanyar után áprilisban végeznek Szlovákiában, már majdnem kezdődik is a fesztiválszezon. (A teljes program a zenekar honlapján, illetve FB-oldalán elérhető.) Közben bejelentették, hogy nekiállnak elkészíteni a negyedik nagylemezüket, aminek már a címét is elárulták: Lazarus.

Az Open Air Rádió állandó programajánlója, a Link interjú ezúttal rendhagyó kiadással jelentkezik: kérdéseinket – melyekre egy-egy YouTube linkkel szoktak a zenészek válaszolni –, most az Apey and the Pea világához igazítottuk, azaz kicsit sötétre, morbidra és viccesre vettük. Így a zenekar énekes-gitárosától, Áron Andrástól megtudhatjuk például, hogy szerinte mi szól a pokolban, milyen zenére fogyasztana el egy jó kecskepörköltet, és mit fogunk majd hallgatni a temetésén. Jó szórakozást a kiváló humorral megválaszolt Link interjúhoz és persze a szombati koncerthez!

Kedvenc művészeink, zenerajongóink, barátaink osztják meg velünk kedvenc zenéiket – különkiadás Áron Andrással

Szerinted milyen zene szól a pokolban?

Mi a legfélelmetesebb zene/zenekar, amit valaha hallottál?

Milyen zenével/zenekarral tudnának téged kínozni, ha vallatnának?

Milyen zenére fogyasztanál el egy jó kecskepörköltet?

Mi lenne az utolsó szám, amit a végítélet napján meghallgatnál?

Mi fog szólni a temetéseden?

Az Áron Andrással, Prepelicza Zoltánnal (basszusgitár) és Makai Lászlóval (dob) korábban készült Link interjúk:

Áron András

Prepelicza Zoltán

Makai László

Facebook-eseményoldal

Tessék örökké élni!
máj. 29., 7:10
A QSS (egykori) frontembere, Barangó punkos válogatása az Open Air Rádión
Már. 30., 16:01
Tedd magadévá a ŽAGAR eddig kiadatlan, korai szerzeményeit
Már. 20., 13:50
John Frusciante 50
Már. 6., 1:37