A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Link interjú Vázsonyi Jánossal, a DJ Bootsie Trio szaxofonosával

- PP -
2018. április 13., 23:43

DJ Bootsie és zenésztársai, Lázár Tibor dobos és Vázsonyi János szaxofonos, időről-időre előállnak egy különleges ötlettel, szétpróbálják az agyukat, aztán letesznek egy világszínvonalú produkciót az asztalra, majd szép szerényen mosolyogva hazamennek. Holnap is egy ilyen előadásnak lehetünk tanúi: a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a DJ Bootsie Trio a Talamba Ütőegyüttessel ad koncertet Tempóviadal címmel a Várkert Bazárban, április 14-én, szombaton este 8-tól.

  fotó: Gordon Eszter

A Talamba egyik zenésze, Grünvald László korábban fellépett vendégművészként a DJ Bootsie Trióval a Trafóban, és innen jött az ötlet, hogy jó lenne egy nagyobb horderejű programot összehozni az ütőegyüttessel. A zenekar hetek óta posztolja a próbákról készült videókat, amik alapján annyit megállapíthattunk, hogy dobosból és hangszerből nem lesz hiány a színpadon, továbbá, hogy elég gyors újjászületésben lehet majd része azoknak, akiknek semmilyen ritmusérzéke nincs, valamint azt, hogy különleges kirándulást tehetünk egy, a jazz, a hip-hop, a népzene és a filmzenék határolta világba. A többi a helyszínen kiderül.

Addig pedig még megismerkedhetünk kicsit közelebbről a DJ Bootsie Trio szaxofonosának, Vázsonyi Jánosnak zenei ízlésével.

Kedvenc művészeink, zenerajongóink, barátaink osztják meg velünk kedvenc zenéiket – Vázsonyi János.

Mit hallgatsz most?

Mi a kedvenc dalod eddig az idén?

Életed első meghatározó dala?

Mi az, amit még soha nem hallgattál meg, de most végre rákerestél?

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?

Facebook eseményoldal.

LINK INTERJÚ FÁBIÁN ANITÁVAL, A GASTROCK TÁRSSZERZŐJÉVEL
dec. 9., 20:27
Világsztár dömping a STRAND Fesztiválon!
dec. 3., 13:12
Gombfutball a virtuális pornó idején
nov. 30., 21:03