A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Link interjú Vázsonyi Jánossal, a DJ Bootsie Trio szaxofonosával

- PP -
2018. április 13., 23:43

DJ Bootsie és zenésztársai, Lázár Tibor dobos és Vázsonyi János szaxofonos, időről-időre előállnak egy különleges ötlettel, szétpróbálják az agyukat, aztán letesznek egy világszínvonalú produkciót az asztalra, majd szép szerényen mosolyogva hazamennek. Holnap is egy ilyen előadásnak lehetünk tanúi: a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a DJ Bootsie Trio a Talamba Ütőegyüttessel ad koncertet Tempóviadal címmel a Várkert Bazárban, április 14-én, szombaton este 8-tól.

  fotó: Gordon Eszter

A Talamba egyik zenésze, Grünvald László korábban fellépett vendégművészként a DJ Bootsie Trióval a Trafóban, és innen jött az ötlet, hogy jó lenne egy nagyobb horderejű programot összehozni az ütőegyüttessel. A zenekar hetek óta posztolja a próbákról készült videókat, amik alapján annyit megállapíthattunk, hogy dobosból és hangszerből nem lesz hiány a színpadon, továbbá, hogy elég gyors újjászületésben lehet majd része azoknak, akiknek semmilyen ritmusérzéke nincs, valamint azt, hogy különleges kirándulást tehetünk egy, a jazz, a hip-hop, a népzene és a filmzenék határolta világba. A többi a helyszínen kiderül.

Addig pedig még megismerkedhetünk kicsit közelebbről a DJ Bootsie Trio szaxofonosának, Vázsonyi Jánosnak zenei ízlésével.

Kedvenc művészeink, zenerajongóink, barátaink osztják meg velünk kedvenc zenéiket – Vázsonyi János.

Mit hallgatsz most?

Mi a kedvenc dalod eddig az idén?

Életed első meghatározó dala?

Mi az, amit még soha nem hallgattál meg, de most végre rákerestél?

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?

Facebook eseményoldal.

A Meute fellépésével indul az Akvárium Tavasz Terasz
Már. 19., 10:17
Menyhárt Jenő 60 – születésnapi koncert a MOM Sportban
Már. 16., 10:05