A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

M.I.A.: Goals – új dal a Buraka Som Sistema-tag Branko közreműködésével +FRISSÍTÉS: Finally – videoklip

2017. június 7., 14:41

A Srí Lanka-i származású brit rapper-énekesnő M.I.A. az AIM című tavalyi lemezéről azt állította, hogy az lesz az utolsó albuma, legalábbis a hagyományos formátumot tekintve, de idén továbbra is ad ki újabb és újabb számokat: az év elején írt és rögzített P.O.W.A. után most itt a Goals is, melynek a már Budapesten is járt portugál Buraka Som Sistema tánczenei kollektíva egyik tagja, João Barbosa, azaz Branko volt a producere. A Goals videója reklámozza a most pénteken induló londoni Meltdown fesztivált is, melynek idén M.I.A. a kurátora, és olyan fellépőket is meghívott rá maga mellé, mint a Soulwax, a Young Fathers, a Crystal Castles vagy Mykki Blanco.

M.I.A. (született: Mathangi Arulpragasam, 1975) már tíz éve is készített a Buraka Som Sistema-tagokkal egy Sound Of Kuduro című számot a kollektíva 2008-as Black Diamond albumára, a művésznő tavalyi AIM lemezén pedig a Finally című dalnak is Branko volt a producere. Ez utóbbihoz a hírek szerint klipet is kapuk majd, de egyelőre itt egy ma érkezett újabb közös készítésű számuknak, a Goalsnak a videója Jaime Martinez vizuálművész GIF-jeivel, melyek a fentebb említett Meltdown fesztiválon is megtekinthetők lesznek egy kiállítás részeként.

a szintén Branko produceri segédletével írt és rögzített Finally című tavalyi M.I.A.-szám, és alatta a készülő videoklip egy részlete:

FRISSÍTÉS: a Finally június 16-án közzétett videoklipje!

.
M.I.A. a Sound Of Kuduro című 2008-as Buraka Som Sistema-dalban és -klipben:

Björk feat. Sindri Eldon: Ancestress – klip az énekesnő fiával közös dalhoz
szept. 22., 15:59
The Smashing Pumpkins: Beguiled – klipdal + további számok az ATUM rockoperából
szept. 20., 18:30
Billy Nomates: Balance Is Gone + Blue Bones – klipdalok az angol énekesnő új CACTI albumáról
szept. 18., 17:52
Björk: Ovule – újabb klipdal a Fossora album elé
szept. 14., 17:45