A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Másnap délután – indul az Open Air Rádió vasárnapi rekreációs zenei műsora

2020. március 22., 13:25

Március 22-től, azaz mától, a tavasz örömére és a szobafogság tüneteinek enyhítésére új műsort indítunk az Open Air Rádión Másnap délután címmel, vasárnaponként 2-től 5-ig.

A rádió zenei szerkesztői, Wágner Gábor és Pritz Péter, eredetileg úgy tervezték, hogy új, Másnap délután című műsorsávjukba olyan zenéket gyűjtenek össze, amelyek a vasárnapi ebéd utáni punnyadáshoz ideálisak, vagy adott esetben alkalmasak arra, hogy segítsenek kiheverni a szombati esti lázat, aztán, ahogy a megfáradt költő mondja: közbeszólt az élet, jött ez a karantén ügy, és a szerkesztők úgy alakították a kínálatot, hogy a Másnap délutáni zenék jók legyenek arra is, hogy kikapcsolódjunk, elvesszünk a pop és rocktörténet legkellemesebb szerzeményeiben, és kicsit kilebegjünk a valóságból. A kínálat – sok jó magyar zene mellett – főként a 60-as évek lágy, pszichedeliájából, ismert, de ma már ritkábban hallható popdalaiból, akusztikus szerzeményekből, visszafogott életörömmel teli latin klasszikusokból, némi jótékony downtempóból és hip-hopból, folkos-bluesos szerzeményekből, szexi, délutáni merengésből, ritkaságokból és örök érvényű slágerekből áll majd.

Például ilyen dalokból:

Vagy ilyenekből:

Vagy ilyenekből:

A műsor vasárnaponként 2-től 5-ig szól majd, és bár az időpont ellenére nem kívánságműsor, ha meghallgatod valamelyik adást, és úgy gondolod, szívesen hallgatnád benne egy-két ideillő kedvencedet, a Facebookon a heti posztok alatt kommentbe írd meg nekünk, és ha valóban beillik a koncepcióba, szívesen betesszük a playlistre.
Ma 2-től pedig dőljetek a kanapéra, hallgassátok az Open Air Rádiót, és rekreálódjatok. Jó szórakozást a műsorhoz és kitartás!

Fotó: Szűcs Barbara

Utolsó koncertek a Budapest Parkban – e héten zárja szokatlan szezonját a Park
Sze. 28., 16:02