A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Missy Elliott: Throw It Back – videoklip + Iconology – ötszámos EP

2019. augusztus 23., 10:49

Az 1997-2005 közti lemezeivel az egyik legfontosabb női rappernek számító Missy Elliott csaknem másfél évtizede adós egy visszatérő albummal. A régi producerhaver Timbaland társaságában készített 2012-es felvételei (9th Inning, Triple Threat) és a Pharrell-lel közös 2015-ös WTF (Where They From) után legutóbb 2017-ben állt elő önálló kislemezzel (I’m Better), de a múlt hónapban is láthattuk Tempo című Lizzo-kollaborációjának videójában. Augusztus 26-án az MTV Video Music Awards gálán életműdíjat kap, ami elé ma gyorsan közzétett egy EP-t és egy klipet.

Az 1971-ben Melissa Arnette Elliottként anyakönyvezett művésznő áttörésében nagy szerepe volt innovatív és extravagáns videóinak, melyeket eleinte főleg Hype Williams, majd az ezredfordulótól Dave Meyers rendezett, és erre az életműre is reflektál címével az Iconology EP és annak Throw It Back nyitódala a hozzá készült klippel, mely egy Missy-kiállításon kezdődik egy fekete kislánnyal, akinek el kell magyarázni, miről is híres Missy “Misdemeanor” Elliott.

a Timbaland segítségével készült ötszámos EP, élen a klipdallal, itt hallható:

http://youtube.com/watch?v=9rOKdATrV4g

.
New Yorkban tényleg nyílik egy Missy Elliott Múzeum – pop-up kiállításként az életműdíj-átadás előtti két napra, augusztus 24-25-re:

.
múlt havi klip a Lizzóval közös Tempo című dalhoz:

Apparat: Heroist – videoklip CAFe Budapest fesztiválra meghirdetett koncert elé
Sze. 16., 8:11
Angel Olsen: Lark – újabb monumentális klipdal az All Mirrors albumról
Sze. 15., 17:05
Sharon Van Etten szereplése a filmsztár Jeff Goldblum új dzsesszlemezén
Sze. 13., 10:18
Lana Del Rey, Ariana Grande, Miley Cyrus: Don’t Call Me Angel – klip az új Charlie angyalai filmhez
Sze. 13., 6:00