A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Missy Elliott: Iconology – EP + Throw It Back – videoklip +FRISSÍTÉS: klipek az EP összes dalához!

2019. augusztus 23., 10:49

Az 1997-2005 közti lemezeivel az egyik legfontosabb női rappernek számító Missy Elliott csaknem másfél évtizede adós egy visszatérő albummal. A régi producerhaver Timbaland társaságában készített 2012-es felvételei (9th Inning, Triple Threat) és a Pharrell-lel közös 2015-ös WTF (Where They From) után legutóbb 2017-ben állt elő önálló kislemezzel (I’m Better), de a múlt hónapban is láthattuk Tempo című Lizzo-kollaborációjának videójában. Augusztus 26-án az MTV Video Music Awards gálán életműdíjat kap, ami elé ma gyorsan közzétett egy új klipet és egy ötszámos EP-t (négy új dal, az egyik két verzióban).

Az 1971-ben Melissa Arnette Elliottként anyakönyvezett művésznő áttörésében nagy szerepe volt innovatív és extravagáns videóinak, melyeket eleinte főleg Hype Williams, majd az ezredfordulótól Dave Meyers rendezett – és erre az életműre is reflektál címével az Iconology EP és annak Throw It Back nyitódala a hozzá készült klippel, mely egy Missy-kiállításon kezdődik egy fekete kislánnyal, akinek el kell magyarázni, miről is híres Missy “Misdemeanor” Elliott.

a Timbaland segítségével készült ötszámos EP élen a Throw It Back klippel – FRISSÍTÉS: az újabb videók is bekerülnek az alábbi lejátszóba!


.

.
New Yorkban tényleg nyílik egy Missy Elliott Múzeum – pop-up kiállításként az életműdíj-átadás előtti két napra, augusztus 24-25-re:

.
múlt havi klip a Lizzóval közös Tempo című dalhoz:

Inara George feat. Dave Grohl: Sex In Cars – duett a Foo Fighters-főnökkel
aug. 7., 18:32
SG Lewis feat. Robyn & Channel Tres: Impact – a brit producer, a svéd díva és az amerikai rapper diszkódala
aug. 6., 7:02
Beabadoobee: Sorry + Care – klipdalok a brit gitáros-énekesnő Fake It Flowers debütalbuma elé
aug. 5., 22:49
Kelly Lee Owens feat. John Cale: Corner Of My Sky – közös szám a Velvet Underground alapítójával
aug. 5., 9:44