A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

MØ: Final Song – újabb kislemezdal a második album elé +FRISSÍTÉS: a videoklip!

2016. május 12., 17:13

A 2014-es No Mythologies To Follow debütalbumával az A38-on és a 2015-ös Szigeten is fellépő, sőt ez utóbbi fesztiválra 2016-ban is visszatérő dán popcsaj (született: Karen Marie Ørsted, 1988) tavaly az óriási slágerré lett Lean On című Major Lazer-közreműködése mellett egy saját számmal is előállt: a szintén Diplo produceri segédletével felvett Kamikaze klipdal már készülő második albumát harangozta be – és ma megérkezett róla a második kislemez is Final Song címmel.

Az Utolsó dal címtől persze nem kell megijedni: az ifjú művésznő arról énekel a diszkófények alatt, hogy megtalálta a szerelmet, amitől zene szól a szívében is, maradásra és folytatásra akarja bírni partnerét (aki nélkül elvesztené a hitét meg a szívében szóló zenét), nem akarja, hogy az éjszaka véget érjen és hogy ez legyen az utolsó daluk.

A dalpremiert ma este tervezték megtartani a BBC Radio 1 adón Annie Mac műsorában, de a felvétel a Spotify oldalán már hamarabb megjelent – itt már hallható is. FRISSÍTÉS: a Final Song, melyet MØ a svéd dalszerző-énekes kolléganő Noonie Bao és a brit dalszerző-producer-énekes MNEK társaságában készített, másnap a YouTube-on is felkerült a hivatalos helyére!

FRISSÍTÉS 2: június 9-én a dal videoklipje is megérkezett Tomas Whitmore rendezésében!

mo-finalvid2

.

.

a Final Song élőben április 8-án a londoni Wembley Arenában:

a kislemezborító nagyban:

mo-finalsong

.
április 24-én a Coachella fesztivál második hétvégéjét záró Major Lazer-koncert vendégeként MØ egy eddig ismeretlen dalt is előadott Diplóékkal:

Diplo másik sikerprojektjének, a Skrillexszel közös Jack Ü duónak a készülő második albumáról itt egy kis részlet a Ü Know című MØ-kollaborációból:

Alicia Keys feat. Miguel: Show Me Love – videó Zoe Saldana és Michael B. Jordan szereplésével
Sze. 18., 11:56
Caroline Polachek: So Hot You’re Hurting My Feelings – újabb szólódal az ex-Chairlift-énekesnőtől
Sze. 17., 10:26
Apparat: Heroist – videoklip CAFe Budapest fesztiválra meghirdetett koncert elé
Sze. 16., 8:11
Angel Olsen: Lark – újabb monumentális klipdal az All Mirrors albumról
Sze. 15., 17:05