A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Morrissey: I Thought You Were Dead – az új Record Store Day-kislemezről

2019. április 13., 23:18

A Smiths hajdani vezére, Morrissey az elmúlt hónapokban a májusra várható California Son című feldolgozásalbumáról tett közzé beharangozó számokat a Regrettes-, Green Day- és Grizzly Bear-frontemberekkel, illetve a gitáros-énekesnő LP-vel (It’s Over, Morning Starship, Wedding Bell Blues), de a mai Record Store Day alkalmából előállt egy saját szerzeményeket tartalmazó kislemezzel is – a 2017-es Low In High School albumának 2018-as bővített újrakiadásáról való Lover-To-Be mellett a B-oldalon egy eddig kiadatlan dallal.

Az énekes mellett legrégebb óta (immár 28 éve!) folyamatosan kitartó muzsikus, kísérőzenekarának zenei direktora, a fenti képpár jobb oldalán latható gitáros-zeneszerző Boz Boorer maga is tulajdonosa egy kis lemezboltnak, a londoni Vinyl Boutique Recordsnak, így nem meglepő, hogy Morrissey továbbra is hozzájárul időnként a Record Store Day-tradícióhoz. A mindössze ezer példányban kinyomott idei RSD-kislemezkiadvány A-oldalára a Lover-To-Be című közös szerzeményük került, melyet a rajongók már december óta ismerhettek, ám a B-oldalon egy eddig kiadatlan humoros dalocska, az I Thought You Were Dead kapott helyet. Ennek a számnak a társszerzője a kísérőzenekar másik gitárosa, a kilencvenes években a Red Hot Chili Peppersszel és Alanis Morissette-tel is játszó Jesse Tobias, aki 2005 óta penget Morrissey mellett.

a Lover-To-Be kislemez A-oldalas dala:

.
a borítón a tavaly nyolcvanévesen elhunyt Donnelly Rhodes kanadai karakterszínész látható az 1973 óta futó The Young And The Restless (Nyughatatlan fiatalok) című amerikai tévésorozatból:

Eşya: Nothing – videoklip a Savages-basszistalány Ayşe Hassan új szólólemeze elé
ápr. 19., 7:08
Nilüfer Yanya: Miss Universe – a brit gitáros-énekesnő debütalbuma és videoklipjei
ápr. 18., 16:20
Blood Orange – tévés dalpremier, Neil Young-feldolgozás és sztárparádés videoklip
ápr. 17., 23:57
Madonna with Maluma: Medellín – az énekesnő új Madame X albumáról
ápr. 17., 18:02