A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Morrissey varsói koncertje 25 perc után botrányba fulladt – itt a videó

2014. november 21., 8:59

Az utóbbi években egészségügyi problémák és/vagy ilyen-olyan szeszélyek miatt rengeteg meghirdetett fellépését lemondó Morrissey szerdán este ugyan megjelent a varsói Klub Stodola színpadán, ám öt szám után befejezte a koncertjét, mert úgy hallotta, hogy valaki sértegeti. Az esetről készült videó itt látható.

A koncertet szerevező Live Nation közleménye szerint “egy színpadhoz közel álló néző rendkívül durva és soviniszta szavakkal illette a művészt“. Hogy pontosan melyek voltak ezek a szavak, vagy hogy az 55 éves dalnok esetleg csak félrehallott-e valamit, egyelőre nem derült ki. A Smiths egykori énekesének csalódott varsói rajongói kárpótlásként a jegyükkel ingyen bemehetnek a ma esti krakkói koncertre. A varsói fellépésről itt látható egy hosszabb videofelvétel: a hiszti 8:50 körül, majd a művész úr a következő szám gitárszólója alatt távozik és nem is tér többet vissza, csak zenészeit küldi, hogy próbálják megtalálni a bekiabálót.

a 25 perces koncerten az alábbi dalok hangzottak el:

The Queen Is Dead
Speedway
Suedehead
I’m Throwing My Arms Around Paris
World Peace Is None Of Your Business
Staircase At The University

FRISSÍTÉS: egy héttel később az esseni Morrissey-koncerten újabb incidens történt, de ott csak a ráadásblokk szakadt félbe (és aztán már nem is folytatódott), a színpadra mászó rajongóknak köszönhetően!

Szerző:
Jónsi & Elizabeth Fraser: Cannibal – a Sigur Rós-énekes és a Cocteau Twins-díva duettje
aug. 14., 13:30
The Killers: Dying Breed – újabb kislemezdal az Imploding The Mirage album elé
aug. 14., 11:11
Sufjan Stevens: Video Game – klipdal az új The Ascension album elé
aug. 13., 18:43
King Gizzard & The Lizard Wizard: Some Of Us – videoklip
aug. 13., 16:00