A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Natali Felicia: War – a 22 éves svéd énekesnő új kislemeze két dalverzióval +FRISSÍTÉS: a videoklip!

2016. november 4., 17:37

A pályájuk elején járó énekesnőket bemutató cikksorozatunkban a svéd Natali Felicia a 2015-ös év legszebb dalai közé számító nosztalgikus-melankolikus Used To Be-vel szerepelt, majd a hasonlóan finom – leginkább Lana Del Rey világával rokonítható – Easy Ride című második kislemezéhez tízezer méhvel forgatott klipet. Azóta több mint egy év telt el, a 22 esztendős stockholmi művésznő szerint elég nehéz, zaklatott időszak volt, és ez a zenében is tükröződött nála: legutóbb a Ghost nevű maszkos svéd metálzenekar egyik számának átdolgozást mutatta be egy videóval, ma pedig egy War című sötét elektropop dallal állt elő, melynek vizuális körítése is harcias hangulatban mutatja.

natalifelicia-darkeyes

Natalie Felicia Bergqvist a nagy Universal céghez szerződve az elmúlt egy évben főleg Londonban kísérletezett új szerzőtársakkal, új dalokkal és új hangzásokkal (a tavaly beígért első EP-je már 2017-re tolódik), kicsit elveszve is érezte magát, és a saját maga fölötti uralom visszaszerzéséről szóló War című számát végül a már első két kislemezén is segédkező Andreas Grube társszerző-producerhez és Mikael Häggström doboshoz visszatérve készítette. A dalpremier elé igazítva néhány részletet már mutatott a nyári videóforgatásról is – az énekesnőt hol baseball ütőt lóbálva, hol fekete harci dísz arcfestéssel láthatjuk (amint a teljes klip megérkezik, az is idekerül majd frissítésként). FRISSÍTÉS: az itt látható hivatalos videoklipet november 9-én mutatták be!

a War hivatalos kislemezverziója. . .

. . .és az azzal egy időben közzétett War (Dark Lama Remix), mellyel az énekesnő még sötétebb hangkulisszában is meg akarta mutatni az új produkcióját:

a teljes kislemezborító:

natalifelicia-warsingle

beharangozó videorészletek a dalpremier előtti napokból:

.
Natali Felicia tavaly novemberben a Ghost metálzenekar Grammy-díjat nyerő Cirice című számának átdolgozásával. . .

. . . és saját Easy Ride című kislemezdalának táncos KPO Remixével, mely szintén 2015 végén kapott videót:

Szerző:
Mark Lanegan Band: Letter Never Sent – újabb dal az új album és a budapesti koncert elé
Júl. 23., 9:28
Sheer Mag: Hardly To Blame – videoklip az A Distant Call album elé
Júl. 22., 19:01
Alessia Cara: Ready – a This Summer EP-ről
Júl. 22., 16:47
David Bowie: Space Oddity – új mix és klip a holdra szállás 50. évfordulójára
Júl. 21., 19:39