A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

OROSZ ZOMBIK BUDAPESTEN – MESSER CHUPS KONCERT AZ A38-ON

2018. június 1., 17:55

A Messer Chups zenéje olyan, mintha az éjszaka furcsa teremtményei kiszöktek volna a napra, hogy egy eszement beach partyn ropják egész nap. A szentpétervári psychobilly trió a ’60-as évek surf rockjával ütközteti a B-kategóriás horror- és sci-fi filmeket, lehengerlően hatásos módon. Nyári horror surf party Taste the Blood of Guitaracula című új lemezükkel június 13-án az A38 hajón.  

Milyen lenne ha Lugosi Béla és Ed Wood szörfözni mentek volna? A Messer Chups psychobilly zenéje szavak nélkül is tökéletesen leírja ezt a helyes kis jelenetet. Nem is értjük miért nem csapott még le bájosan bizarr muzsikájukra Tarantino.

A szentpétervári trió két évtizede nyomja surf-rock áztatta zenéjüket, amiben a B-kategóriás horror-, sci-fi filmek és a ponyvairodalom szinte összes fontos szereplője feltűnik, mellette rengeteg film-és rajzfilmbetét, különféle hangeffektek, horrorisztikus zajok, és egy kis orosz melódia is. A színpadon Oleg Gitarkin, a dögös Zombierella (Svetlana Nagayeva) és Dr. Boris mozdulatai és megjelenése önmagában is figyelmet követel – aztán  belekezdenek a zenélésbe. A zenekar most, közel 10 év után új, Taste the Blood of Guitaracula című új lemezével tér vissza az A38 tetőteraszára, június 13-án.

New Beat bemutatja:
Messer Chups (RU)
Időpont: 2018. 06.13. 20.00
Helyszín: A38, Tetőterasz

Jegyvásárlás

Facebook eseményoldal

Az ország legrühösebb szupergrupjának műalkotása: Rühös Foxi – Az film
nov. 14., 2:23