A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Repülő testek: Flying Bodies Fesztivál

2019. július 4., 19:52

Repülni repülőgép nélkül a legjobb. A Flying Bodies Fesztivál a FLOW és a tökéletes élmény tere. A 2014 óta szervezett Flying Bodies kurzussorozat utódja a 2019-ben első alkalommal jelentkező Flying Bodies Fesztivál, mely a Duda Éva Társulat 10. évfordulójának egyik kiemelt programja. A fesztivált az Artus Kortárs Művészeti Stúdióban rendezik augusztus 11-17 között.

Minden szempontból egyedi, progresszív programokra számíthatnak az érdeklődök: napközben cirkusz- , parkour-  és tánckurzusok, később díjazott kortárs táncelőadások magyar és nemzetközi alkotóktól,  meghökkentő cirkusz produkciók és pop-up performanszok az ipari építészet egyik különleges létesítményében, az Artus Kortárs Művészeti Stúdióban, ami Berlin indusztriál foglalt házainak hangulatát hozza. Esténként pattog a hip-hop és zakatol a techno a város szívében ringatózó Trip hajón, a teraszon.

A fesztivál képzési programja világszínvonalú oktatókat hoz Budapestre, hogy a legmagasabb szinten és a felfedezőknek egyaránt hasznos workshopokat kínálhasson. Több off-program is gondoskodik azokról, akiket nem a fejlődés és tanulás vonz ide, hanem a kurzusokon kívüli programokra kíváncsiak, amikre külön-külön is lehet jegyet váltani, így mindenki megtalálhatja a maga útját, és csatlakozhat a Flying Bodies Fesztivál közösségéhez.

Néhány ajánlat az egyhetes kínálatból: több nemzetközi előadó közül a holland Panama Pictures cirkusz társulat két produkcióját is bemutatja a fesztiválon; közösen slammelünk Kemény Zsófival, Pion Istvánnal és Bárány Bencével; lehetőség lesz Gryllus Ábris beatjeire tombolni; tanulni a Yamakasi csoport egyik tagjától, Tony Thich-től, vagy részt venni a Tűzmadarak cirkusz csapat interaktív programjain.

Te vagy a fesztivál! Akció és dinamika, filozófia és életforma, közösség és család. Unod már a nagy fesztiválok személytelenségét? A Flying Bodies rendezvények minden évben a legizgalmasabb, legkülönlegesebb, legkreatívabb embereket hozzák össze, emellett a helyszínek és a programok struktúrája lehetővé teszik a legközvetlenebb, legszabadabb kapcsolódást egymáshoz. Intenzív fejlődés, felejthetetlen bulik és életre szóló barátságok ugródeszkája ez a fesztivál. Repül a test, szárnyal a szellem.

A program fő helyszíne az Artus Kortárs Művészeti Stúdió, de a Slam Poetry estet a Trip hajó teraszán rendezik.

Bővebb információ:

https://www.flyingbodies.com/

és

http://evaduda.net/

Részletes program:

Vasárnap (08.11.): Flying Bodies filmvetítés, regisztráció a workshopon résztvevőknek és “After” party

Hétfő (08.12.): Cuhorka Emese, Molnár Csaba: MESTERMUNKA (előadás), Julien Gros: L’aisance des petites choses (előadás)

Kedd (08.13.): Slam Poetry Bárány Bencével, Kemény Zsófival és Pion Istvánnal, utána Mulató Aztékok koncert a Trip hajó teraszán

Szerda (08.14.): Collective Dope / Nóra Horváth & Gábor Ivanov: Beat (előadás), Willany Leó Improvizációs Táncszínház (előadás)

Csütörtök (08.15.): Tűzmadarak & Panama Pictures (cirkuszi előadások) és koncert!

Péntek (08.16.): Panama Pictures: Stripped (előadás), Duda Éva Társulat: Blurry (előadás)

Szombat (08.17.): parkour verseny, workshop prezentáció, “Opening” party Gryllus Ábrissal

Nézz szembe a dinoszauruszoddal – Szeder klipsorozata megmutatja, hogyan
máj. 27., 18:43
Felforgatta Székesfehérvárt a Blahalouisiana
máj. 25., 13:27