A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Sia: The Greatest – videoklip Maddie Zieglerrel + kislemez Kendrick Lamarral

2016. szeptember 6., 9:47

Az idei Szigeten is fellépett ausztrál dalszerző-énekesnő Sia a két évtizedes karrierjében minden korábbinál nagyobb sikert arató, új szakaszt indító 2014-es 1000 Forms Of Fear albuma és a 2016 januárban megjelent This Is Acting című nagylemeze óta már a Neon Démon filmhez is írt és rögzített egy új dalt (Diplo társaságában, Waving Goodbye címmel), ma pedig egy The Greatest című újabb számot is közzétett: a kislemezverzióban a sztárrapper Kendrick Lamar is közreműködik, míg a klipváltozatban a 13 éves amerikai táncosnő Maddie Ziegler a főszereplő, akit az elmúlt két és fél évben már a Chandelier, Elastic Heart, Big Girls Cry és Cheap Thrills videókban is láthattunk.

Az említett négy korábbi Sia-kliphez hasonlóan ezt az új videót is maga az énekesnő rendezte, ismét Daniel Askill-lel közösen. FRISSÍTÉS: Sia stylistjának, Samantha Burkhartnak az Instagram-posztjából kiderült, hogy Maddie mellett 49 gyerek szerepel a klipben, és a szivárványszínű arcfestéssel együtt ez is csak megerősíti, hogy a Ryan Heffington által koreografált videó a Pulse nevű orlandói melegbárban 49 halálos áldozatot követelő júniusi mészárlásnak állít emléket – a BBC Radio 1 kommentárja szerint pedig a dal beharangozásakor használt és a klip elején is látható We Are You Children hashtag-szlogen a következő Sia-album címe!

Maddie és Sia egy augusztusi gálán, már az új kislemezborítót megelőlegező arcfestéssel:

sia-maddie16

Sia-TheGreatest-single

az új dal kislemezverziója Kendrick Lamarral:

.
a legutóbbi Maddie Zieglerrel forgatott Ryan Heffington-koreográfiájú Sia-klipek, az idén márciusban bemutatott Cheap Thrills. . .

. . . és a még 2015 áprilisából való Big Girls Cry:

.
a legutóbbi Sia-szám, a dán Nicolas Winding Refn által rendezett Neon Démon mozifilm végefőcímdalaként publikált Waving Goodbye, melynek Diplo volt a társszerző-producere:

egy másik szintén júniusban mozikba került film, a Szenilla nyomában Sia-betétdala, a Nat King Cole által híressé tett Unforgettable című 1951-es Irving Gordon-sztenderd feldolgozása:

A Strokes énekesének új klipje Mac DeMarco szereplésével + a dobos Machinegum-albuma
dec. 13., 20:42
Dua Lipa: Future Nostalgia – a közelgő új album címadó dala
dec. 13., 15:56
Phoebe Bridgers feat. Fiona Apple & Matt Berninger: 7 O’Clock News / Silent Night
dec. 12., 23:22
The Roots feat. Tish Hyman: Feel It (You Got It) – új dal két év után
dec. 12., 14:04