A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Sky Ferreira és Hudson Mohawke (meg újra az Au Revoir Simone trió) a Twin Peaks sorozatban

2017. július 10., 7:59

A David Lynch-féle Twin Peaks sorozat negyedszázad kihagyás után idén májustól indult új szezonjában a tavaly kihirdetett zenész-közreműködő névsorból már szerepelt a Chromatics nyitórészbeli koncertjelenete (és a zenekarvezető Johnny Jewel instrumentális Windswept albumának néhány aláfestő kompozíciója), majd a Cactus Blossomstól, az Au Revoir Simone-tól, a Trouble-tól és Sharon Van Ettentől kaptunk epizódzáró fellépéseket, illetve a Nine Inch Nailstől egy formabontó közjáték-performance-t a 8. rész felvezetésében. A ma hajnalban adásba került 9. epizód végén Sky Ferreira színésznőként tűnt fel, mialatt a skót DJ-producer Hudson Mohawke és a visszatérő Au Revoir Simone dream pop csajtrió zenélt.

A 31 éves HudMo (polgári nevén: Ross Birchard) egy Human című kiadatlan kompozíciót mutatott be magányos DJ-ként a sorozatbeli Bang Bang Bar színpadán, miközben Sky Ferrreira egy Ella nevű kirúgott drogos pincérnő szerepében vakarta véresre hónalját, a legvégén pedig a New York-i szintetizátoros Au Revoir Simone-lányok (balról jobbra: Heather D’Angelo, Erika Forster és Annie Hart) ismét David Lynch által rajongva szeretett albumukról, a 2007-es The Bird Of Musicról adtak elő egy dalt – a 4. epizódban elhangzott Lark után ezúttal az A Violent Yet Flammable World című szerzeményüket játszották.

a teljes dal 2007-es albumverziója:

.
Hudson Mohawke a sorozatbeli bár színpadán:

FRISSÍTÉS: Hudson Mohawke a Human című számával Sky Ferreira jelenete előtt!

.
Sky Ferreira, aki a múlt éjszakai premier idején épp a Los Angeles-i Hollywood Bowlban koncertezett a Blondie és a Garbage közös turnéjának előzenekari posztján, július 8-án ünnepelte 25. születésnapját:

Liz Phair: Good Side – új dal a tíz év után érkező visszatérő albumról
okt. 13., 12:12
St. Vincent: New York (Nina Kraviz Vocal Mix) – a MASSEDUCTION Rewired remixalbumról
okt. 12., 10:55
Luke Evans: Love Is A Battlefield – a walesi filmsztár albumának Budapesten forgatott klipje
okt. 11., 11:44
Lana Del Rey, Weyes Blood & Zella Day: For Free – Joni Mitchell-feldolgozás
okt. 10., 16:44