A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Sors & Élet…

Lunczer Judit beszélgetős műsora. Egy új hang és arc az OPEN AIR RADIÓ –ból/ban!

SORS & ÉLET…!   Ezzel a címmel indul állandó két órás műsorom, péntekenként 18 órától, az OPEN AIR RÁDIÓBAN. Asztrológus vagyok 1996 óta, mely hobbym és hivatásom is egyben. 1998 óta vagyok rendszeres műsoraimmal, mikrofon mögött, ill. TV képernyőn.

Mire számíthatnak a hallgatóim? Szórakoztató, de őszinte beszélgetésekre, vallomásokra. Ja, ezt mindenki megígérheti, mitől is lenne ez a műsor más? Attól, hogy nemtől, kórtól és előítéletektől mentesen, a vendégeim személyiségét és szabad akaratát tiszteletben tartva, a születési idejük alapján elkészített horoszkópjuk adja a beszélgetéseink alapját. Törekszem rá, hogy őszinte képet kapjon a vendégem, beszélgető partnerem és a hallgatóim is a műsor alatt, hogy semmi nem történik véletlenül, és mindennek van értelme, üzenete. Soha nem hallott történeteket mesélnek ismert és híres emberek, gyakran mosolyt, vagy könnyeket csalva a szemünkbe.

Adok lehetőséget fiatal, még az útjukat kereső tehetségek bemutatkozására, és aktívan tartom emlékeiket, tapasztalataikat velünk megosztó olyan művészeknek, közismert személyeknek is, akik akár évtizedek óta szórakoztatnak minket. Egyet megígérek, műsoraim a kikapcsolódásról, szórakoztatásról szólnak és politika mentesek!

Természetesen, bárki megkereshet privátban, ha kíváncsi élete alakulására, a miértekre, a horoszkópjára. Elérhetőségeim és referencia: a weboldalamon keresztül, vagy egyéb népszerű portálokon. Facebook, skype…stb. az út hozzám a nevem. Lunczer Judit

Péntek 18.00-20.00