A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Trentemøller feat. jennylee: Hands Down – klipdal a Warpaint basszistalányával

2017. június 1., 17:48

A mai nap nagyon erős új klipdalokban: a friss Foo Fighters-szám vicces videója (Run) és a Prophets Of Rage szupergrupp Michael Moore által rendezett klipje (Unfuck The World) – no meg az Arcade Fire nagy visszatérése (Everything Now) – mellett például Trentemøller is rögtön egy kisfilm kíséretében mutatja be új kislemezét, egy jeles meglepetés-vendégénekesnővel. Az elektronikától a posztpunkos hangzások felé tendáló dán producer tavalyi Fixion albumának videót kapó számai (River In Me, Redefine, Complicated, Sinus) közül kettőben is a Savages-frontleány Jehnny Beth énekelt, most pedig itt egy másik csajkvartett Jankájával, a Warpaint-basszistalány Jenny Lee Lindberggel, azaz jennylee-vel dolgozott (akinek Boom Boom című szólódalához már tavaly is készített egy remixet).

Jenny Lee régóta Trentemøller-rajongó, tavaly is nagyon örült a dán producertől érkezett remixnek, és most egy közös számra is felkérést kapott, melyben saját dalszövegét énekli (a posztpunkos zenei alaphoz illően egyik nagy példaképének, az épp kereken 60 éves Siouxsie-nak a stílusában) – és a Justin Tyler Close által rendezett videóban is ő a főszereplő.

borító a holnap megjelenő kislemezhez, melyen a Hands Down mellett az abból készült Trentemøller’s Blissed Out Mix is szerepel majd:

FRISSÍTÉS: Jenny Lee Lindberg így ír az új Trentemøller-kollaborációról Instagram-oldalán. . .

. . . ahol múlt hétvégén az új dalhoz is inspirációt adó punkhősnő, a 60. születésnapját ünneplő Siouxsie Sioux előtt így tisztelgett!

Happy bday to this queen bee … Thank you😘 #siouxiesioux #siouxsieandthebanshees

jennylibrary (@jennylibrary) által megosztott bejegyzés,

Björk: Arisen My Senses – videoklip Arca szereplésével, Jesse Kanda rendezésében
dec. 18., 17:35
Phoenix: Ti Amo Speciale – fiktív nyolcvanas évekbeli varietéműsor Warren Fu rendezésében
dec. 18., 11:21
A Run The Jewels duó új videói közt egy Stephen Colberttel közös dal karácsonyra
dec. 17., 17:20
Billy Corgan: Neath The Darkest Eves – koncertfilm a Smashing Pumpkins-frontember szólóalbumához
dec. 16., 17:33