A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Tricky feat. Mina Rose: Running Wild + Mina Rose: Lemons And Limes

2017. augusztus 28., 20:41

A triphop producer-rapper Tricky (született: Adrian Nicholas Matthews Thaws, 1968) az elmúlt másfél év múlthoz visszakanyarodó felvételei – a régi Massive Attack-társak tavalyi Ritual Spirit EP-jére készített Take It There kollaboráció, szólóban az 1995-ös Hell Is Round The Cornerhez visszanyúló The Only Way és a másfél évtized után újra Martina Topley-Birddel duettezett When We Die – mellé most egy friss hangvételű számot is mutat szeptember 22-re bejelentett Ununiform albumáról: a Running Wild című dalt új lemezének és közelgő turnéjának fő női közreműködőjével, a dél-londoni Brockley-ból való Mina Rose-zal rögzítette (aki épp most augusztusban adta ki legelső saját kislemezét, tehát vele folytatódik pályakezdő énekesnőket bemutató sorozatunk is).

A Tricky által a neten felfedezett Mina Rose Chapman (aki már csecsemőként is látott Tricky-koncertet, mikor édesanyja két hónapos korában elvitte a Glastonybury fesztiválra) főiskolásként vizuális művészetek és design szakra jár, Girl Down Brockley néven vintage ruhákat tervez és árul. 2017. augusztus 9-én adta ki Lemons And Lime című bemutatkozó számát, melynek hatásai közt az OutKast, a Gorillaz, Lily Allen és a néhai Gil Scott-Heron mellett elsősorban a 2011-ben elhunyt londoni reggae énekest, Smiley Culture-t említi, férfi vendéghangként pedig egy Shishco Bob nevű szomszéd srácot szerepeltet dalában.

Ez pedig a Tricky-albumra felénekelt két száma közül a sajtóanyagban a lemez egyik csúcsdalaként beharangozott Running Wild, melyhez saját maga írta a szöveget.

.
az új album borítója és számlistája:

Tricky: Ununiform (2017)

01 Obia Intro
02 Same As It Ever Was [ft. Scriptonite]
03 New Stole [ft. Francesca Belmonte]
04 Wait For Signal [ft. Asia Argento]
05 It’s Your Day [ft. Scriptonite]
06 Blood Of My Blood [ft. Scriptonite]
07 Dark Days [ft. Mina Rose]
08 The Only Way
09 Armor [ft. Terra Lopez]
10 Doll [ft. Avalon Lurks]
11 Bang Boogie [ft. Smoky Mo]
12 Running Wild [ft. Mina Rose]
13 When We Die [ft. Martina Topley-Bird]

King Gizzard & The Lizard Wizard: Honey – videoklip a 16. album elé
Júl. 14., 19:04
Idles: A Hymn – újabb videoklip az Ultra Mono album elé
Júl. 14., 18:29
Will Butler: Surrender – videoklip az Arcade Fire-öcsi új Generations szólóalbuma elé
Júl. 14., 17:36
Moses Sumney: Monumental – divatvideó az Olimpiai himnusz átdolgozásával
Júl. 14., 16:35