A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Megkapta az utolsó előzetesét a 007 Spectre – A Fantom visszatér

2015. október 4., 22:00

Nem lesz több mozis Spectre-előzetes.

Eddig tartott az új James Bond-film mozis kampánya, már ami a mozgóképes komponenst illeti, ugyanis pát héttel a premier előtt megérkezett az utolsó trailer, amit már csak tévés promók fognak követni, amiket javarészt eddigi mozis előzetesek anyagából vágtak össze.

2083c701cc0a6593efedac03582b3253

A 007 Spectre – A Fantom visszatér címre hallgató film története a UIP-Duna Film szinopszisa szerint a következő: „James Bond titkos, múltjára utaló üzenetet kap, aminek nyomán nyomozni kezd egy titokzatos, sokak által már el is feledett szervezet után. Amíg M politikai harcokat vív, hogy életben tartsa az MI6-et, addig Bond megpróbálja felfedni a Spectre szörnyű titkát.”

A 24. James Bond-mozifilmet, mint ahogy a 007-Skyfallt is, az Oscar-díjas Sam Meundes rendezte, a főszereplő természetesen Daniel Craig, s mellette visszatér Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw. További, újonnan érkező szereplők: Christoph Waltz, Monica Bellucci, David Bautista, Léa Seydoux, Stephanie Sigman és Andrew Scott. A film világpremierjére október 23-án kerül sor Angliában, hozzánk nagyjából akkor jut el a Spectre, mint a legtöbb európai országba, november 5-én. Az amerikai bemutató egy nappal később, hatodikán lesz.

forrás: sg.hu

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33