A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

1 millió dolláros jegyeket árulnak egy izlandi fesztiválra

2016. április 9., 18:08

Valószínűleg a világtörténelem legdrágább nyári fesztiválélményét tudhatja majd magáénak az a hat vállalkozókedvű milliomos, akik az exkluzívnál is exkluzívabb módon szeretné megélni az északi szigetország, Secret Soltice nevű, négynapos mulatságát. A csillagászati jegyárért cserébe többek között saját helikopter, állandó testőr, mindenhova érvényes belépőkártya és privát koncertek járnak. 

Secret_Solstice_Viking

„A tökéletes fesztiválbelépő annak a személynek, akinek már mindene megvan” – szól a világ legdrágább fesztivál jegyének szlogenje. Az izlandi Secret Soltice-t idén június 16-19. közt rendezik, olyan fellépőket vonultatva fel, mint a Radiohead, a Deftones vagy a lokális frontot erősítő Of Monsters And Men. A horribilis, nagyjából 274 milliós forintos árért cserébe többek között a világ bármely tájáról magángéppel való utat, két, kizárólag a jegyek gazdáinak szóló zártkörű koncertet, belépést a nagyszínpad fellépőinek privát bárjába, saját testőrt, szakácsot, személyi asszisztenst, két, állandóan rendelkezésre álló sportautót, helikoptert és még egy hatszobás villát is garantál, ahol kiemelt izlandi formációk adnak privát koncerteket.

Az egymillió dolláros jegyből mindössze hat példány áll rendelkezésre, miközben a nemzetközi látogatottságnak örvendő Secret Soltice hagyományos bérletei 50 ezer forintba kerülnek.