A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Megjelent a Red Hot Chili Peppers új albuma, új klipje, és még csillagot is kaptak Hollywoodban

2022. április 1., 19:47

Unlimited Love címmel megjelent a Red Hot Hot Chili Peppers tizenkettedik nagylemeze, amit mint, azt mindenki jól tudja már, újra a klasszikus négyes készített: Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith és a zenekarhoz harmadszor csatlakozó gitáros zseni, John Frusciante.

Az albumról (amit itt tudsz meghallgatni) érdemben és felelősségünk teljes tudatában még nem tudunk nyilatkozni, mert most hallgatjuk, de hamarosan visszatérünk rá. Addig nézzük meg az új klipet, és örüljünk annak, hogy ők örültek annak, hogy csillagot kaptak a Hollywood Walk of Fame-en.

Ahogy az Flea LSD gyerekeknek című önéletrajzából is kiderül, ő és Anthony gyerek- és tinédzserkorukban rengeteget randalíroztak Los Angeles városában, és Anthony elmondása alapján „biztos előfordult olyan, hogy véletlenül ráhánytam valamelyik csillagra a Hírességek sétányán, az pedig bizonyos, hogy aludtam rajta, és menekültem rajta a hatóságok vagy valaki elől, akinek pénzzel tartoztam”, Flea azonban, szokásához híven érzelmesebb hangot ütött meg a jeles esemény kapcsán: „15 évesen Anthonyval mindenféle hülye, piti bűncselekményeket követtünk itt el, tarháltunk pénzt kajára, meg  ilyenek. Minden egyes csillagon végiggyalogoltam már, ahogy a környék összes utcáján is, és minden egyes repedését ismerem. Az az elismerés, hogy most már fizikailag is része vagyunk ennek az utcának mi is, nagyon sokat jelent nekem.”

A beiktatási ceremónia vidám másodperceit itt nézhetitek meg, az új klipet pedig itt:

Fotó: Red Hot Chili Peppers Facebook

Ma este a Dog Eat Dog Budapesten!
nov. 3., 16:33
KOTTAMAGYAR Vol. 28. – Hatvan perc hazai koncertajánló – hétfőn és pénteken este 8-tól az Open Air Rádión
okt. 16., 16:21
Vegyél, bazmeg, vegyél! – Megjelent a Tudósok új klipje és albuma
okt. 16., 16:08