A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Iványi Orsolya: Toszkán love story – könyvbemutató

2022. október 27., 17:15

Sorra érkeznek a Jaffa Kiadótól az őszi-téli szezon újdonságai. A most megjelent Toszkán love story című kötet szerzőjével, Iványi Orsolyával személyesen is találkozhattok, a könyv bemutatóján, november 8-án, kedden este 7-kor a Magvető Caféban.

„Elmúltam negyven, a lakásomat éppen eladtam, szabadúszó PR-tanácsadó voltam, és egyfolytában ott lógott a levegőben, hogy most BÁRMI megtörténhet. Így aztán pontosan 45 nappal az első vakrandi után fogtam magam, és három bőrönddel beültem egy autóba egy gyakorlatilag ismeretlen, de kedves férfi mellé (akivel online ismerkedtem meg), és kiköltöztem hozzá Toszkánába. Mindez hat éve történt; ezért azt gondoltam, ideje megírnom, hogy negyven felett is van élet, hogy semmihez sem vagyunk öregek, és sosem késő változtatni” – meséli a könyv születéséről a szerző.

A Toszkán love story bemutatóján nemcsak a könyvet ismerhetitek meg, hanem személyesen is találkozhattok Iványi Orsolyával, aki kommunikációs tanácsadó, közösségépítő, menopauza-kutató, az „Éljenek a 40 feletti nők!” mozgalom alapítója. A középkorú nők helyzetének, kihívásainak és lehetőségeinek témáját tűzte a zászlajára, a változókorral kapcsolatos tevékenysége hiánypótlónak számít itthon; úgy gondolja, ez az életszakasz nemcsak teher lehet, hanem kiváló lehetőség is önmagunk újradefiniálására. Gyertek, hallgassátok meg, hogyan beszélget vele a kötetről és az életútjáról Karafiáth Orsolya november 8-án, kedden este 19 órai kezdettel a Magvető Caféban (Budapest, 7. kerület, Dohány u. 13.).