A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

2022-ben visszatér Budapestre a Ghost az Uncle Acid és a Twin Temple társaságában

2021. november 23., 20:39

Manapság, amikor a felhők eltakarják a napot, és hemzsegnek a rossz előjelek, a Ghost ismét feltámad, és az eddigi legnagyobb egyesült királyságbeli és európai turnéjára indul. 2022 áprilisában és májusában a Grammy-díjas banda ismét felkantározza fekete lovait, hogy elvigye sötét extravaganciáját az arénákba. Az IMPERATOUR – EUROPE 2022 elnevezésű, 23 állomásos turné május 18-án érkezik a Budapest Arénába.

A 2018-as A Pale Tour Named Death koncertkörút a Royal Albert Hallban kezdődött Londonban. Az IMPERATOUR – EUROPE 2022 elnevezésű turnéval a Ghost ismét az Egyesült Királyságban indít, ám ezúttal Manchesterben, majd néhány angliai szertartást követően érkeznek a kontinens legimpozánsabb koncerthelyszíneire. Minden városban az Uncle Acid & The Dead Beats és a Twin Temple nyitja majd az estét. A május 18-i budapesti koncert a turná záróbulijai is lesz egyben.

A budapesti koncertre jegyek elsőként november 25-én 10 órától a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők, míg a teljeskörű jegyértékesítés november 26-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.