A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

2500 Han Solot hallgatott meg a Disney

2015. december 5., 10:56

2,5 ezer színészt hallgatott meg eddig a Disney a 2018-ban debütáló első Han Solo film főszereplőjét keresve. A legesélyebb jelöltek közt a Bosszúállók Aaron Taylor-Johnsonja, a Whiplashból ismerős Miles Teller és egy volt Harry Potter-sztár is.

aaron-taylor-johnson-1

2500 profi színészt hallgatott meg eddig a Disney a Star Wars univerzum újabb pénzcsapjának, a 2018-ban érkező első Han Solo-filmek főszerepével kutatva kapcsolatban – számolt be róla az NME. Az újabb szériát nyitó előzményfilmbe rendezőként már leigazolt a The Lego Movieért felelős Phil Lord és Chris Miller páros, míg a fiatal Han Solo kalandjaihoz forgatókönyvet a Star Wars veterán Lawrence Kasdan és fia, Jon Kasdan szállít majd.

A lap értesülései szerint a mindeddig az eredeti karaktert megformáló Harrison Ford macsó, csempész és kalandor szerepének újralkotására a legesélyesebb jelöltek a Bosszúállók Aaron Taylor-Johnsonja, a Whiplashból ismerős Miles Teller, az egykori Harry Potter csillag Tom Felton és a Jurassic World Nick Robinsonja. A Han Solo film a Disney bejelentése szerint 2018 május 25-én debütál a mozikban.