A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

30 éves a The Cure Wish című albuma, ősszel érkezik az ünnepi kiadvány rengeteg bónusszal

2022. augusztus 2., 11:14

1992. április 21-én jelent meg a The Cure kilencedik nagylemeze, a Wish, ami Nagy-Britanniában első lett az albumlistán, az USA-ban pedig második. 30 évvel később most egy 3 cd-s deluxe kiadással ünnepli meg a zenekar a kerek évfordulót.

Az október 7-én megjelenő Wish újrakiadás az eredeti 12 szám helyett 45 dalt tartalmaz majd. A hivatalos album mellett felkerül a háromlemezes kiadványra 21 demo, a Lost Wishes című EP 4 száma és még pár, kiadásra végül nem került dal. Az albumról annak idején 3 kislemezt adtak ki: High, A Letter To Alice és Friday I’m in Love, ami a The Cure egyik legnagyobb slágerévé vált nagyon gyors ütemben, miközben a Wish többek szerint már nem ér fel a klasszikus The Cure albumokhoz minőség tekintetében. Ugyanakkor persze ezzel a véleménnyel sokan vitába szállnának…

A Wish újrakiadás megjelenik 3 lemezes deluxe cd-n, sima cd-n, dupla fekete vinylen, valamint sima dupla vinylen és kazettán is, ami a Lost Wishes EP-t is tartalmazza, és utóbbi két verzió majd csak november 25-én jelenik meg. Az album már most előrendelhető innen.

Ha valaki pedig most azonnal meghallgatná az albumot, hát íme:

Az új lemez címadó számával támad a Metallica
márc. 30., 21:36