A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

3+1 akció a Libriben az év végéig

2022. december 17., 12:47

December 31-ig tart a Libri Könyvesboltok, a libri.hu és a bookline.hu évvégi 3+1 akciója, amelyben a kiadói csoport kínálatából is számos izgalmas kötet szerepel. A kampány ideje alatt a 3+1 matricával megjelölt könyvek közül minden negyedik a cég ajándéka.

A klasszikus krimi szerelmeseinek ajánljuk a Karácsonyi krimik című Agatha Christie-gyűjteményt és a kortárs szerzők által jegyzett 12 új Miss Marple sztorit.

A nagyívű, érzelemgazdag regényekbe szívesen belefeledkezők örülhetnek a sokak szerint az Elfújta a szél című bestsellerhez mérhető A nagy kör, valamint a Mala és a remény macskája című regényeknek. Macskásoknak kötelező ajándék az Egy macska története.

Ha valaki szívesen elemzi az azonosságokat és a különbségeket egy-egy filmre vitt regény kapcsán, az ne hagyja ki a Nyolc hegyet a moziban, A felnőttek hazug életét és a Fehér zajt pedig a Netflixen.
Azok, akik szeretnek belesni a kulisszák mögé, olvassák el Laár András Laáramlás, Will Smith Will, Dave Grohl A történetmondó című memoárját vagy a Columbo-sorozatról szóló Mindörökké Columbo című könyvet, akik pedig a popkultúra további jelesei iránt érdeklődnek, azok Spáh Dávid Még egyszer című regényét vagy Lana Del Rey: Violet a fűben hátrahajol című verseskötetét vagy forgassák a Depeche Mode – Hit és rajongás vagy a Minden ami Batman című albumot.

A szerelem – helyenként szürreális – mozzanataival találkozhat a romantikára vágyó olvasó a Halak, a Vladimir és a Karácsonyi meglepetés és más történetek című könyvekben.