A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

48 órán keresztül élnek a VOLT születésnapi jegyárai

2016. november 17., 17:26

Csütörtök délutántól szombatig lehet majd a szokásosnál is kedvezőbb áron jegyeket és bérleteket vásárolni a 25. VOLT Fesztiválra, valamint a STRANDra és a Balaton Soundra. Az akció során többek között a Linkin Park június 27-i koncertjére szóló első, tízezer darab diszkont árú jegyhez ráadásul ajándékcsomag jár.

csudai-volt-galeria-2013-(5)

November 17-én 16:00-tól két napon keresztül lesznek elérhetők a VOLT Fesztivál igen születésnapi jegyárai, az akció során pedig az első tízezer vásárló különleges ajándékcsomagot is kap. A 25. VOLT Fesztiválta szóló kedvezményes árú napijegyeket, bérleteket, illetve a a STRAND és Balaton Sound fesztiválokkal közös, kombinált belépőkhöz 48 órán keresztül online, személyesen pedig a budapesti Akvárium Klubban, valamint a soproni VOLT Jegyértékesítő Ponton lehet hozzájutni.

A jegyakció természetesen a június 27-én, a VOLT nulladik napján fellépő Linkin Park koncertjére is érvényes, így a hamar teltházban hívők jobb, ha gyorsan lecsapnak a maguk karszalagjaira.

Az akcióval kapcsolatban felvethető összes praktikus kérdésekre a stáb a VOLT hivatalos oldalán készített igen hasznos válaszgyűjteményt.

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06