A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

50 Cent a Budapest Sportarénában és az Open Air Rádión

2023. augusztus 27., 13:29

Get Rich or Die Tryin’ című debütáló albuma megjelenésének 20. évfordulóját kellőképpen megünneplendő, 50 Cent újabb – és vélhetőleg utolsó – világkörüli turnéját tartja épp, aminek budapesti állomása október 18-án lesz a Budapest Sportarénában. Ezt megünneplendő vasárnap délután 5-től Bigger Than Hip-Hop című műsorunk 50 Cent különkiadását hallgathatjátok meg az Open Air Rádión.

Már javában zajlik 50 Cent The Final Lap Tour elnevezésű turnéja, amelyre csak az első héten 500 ezer jegyet adtak el, és ezért újabb és újabb dátumokkal bővül a turné. Ma éppen Új-Mexikóban lép fel a világ egyik legjobb rappere, a világ egyik másik legjobb rapperével, Busta Rhymes-zal – akit nagy szerencsénkre Budapesten is láthatunk majd végre. A turné szeptember 22-ig Észak-Amerikában megy, utána szeptember 28-án Európát, majd november 23-ától Bahraint (!), Mumbait, Ausztráliát és Új-Zélandot veszi be a nehézsúlyú rapper.

50 Cent pár hónapja egy hevenyészett videóbejelentkezésben elmondta, illetve elhebegte, hogy azért Az utolsó kör a turné címe, mert „ezután a turné után már nem fogok így körbe-körbe rohangálni a világban. A tévés és filmes dolgaimra akarok koncentrálni”.

Mint látható/hallható azt nem jelentette ki egyértelműen, hogy soha többé nem fog élőben fellépni, de ilyen nagyszabású világkörüli turnéra valószínűleg már nem indul. Ezért is ajánlatos őt október 18-án megnézni az Arénában. Meg egyénként is: mégiscsak a világ egyik legnagyobb hip-hop albumának gigaslágereit hallgathatjuk meg élőben.

Addig pedig elkezdhetjük a belemelegítést a koncertre Bigger Than Hip-Hop című műsorunk 50 Cent best of-jával, ma, vasárnap délután 5-től itt az Open Air Rádión.
vagy töltsétek le az Open Air Rádió appját mobilra a Google Playből vagy az App Store-ból, hadd szóljon!
További infó és jegy itt!

Flyer: Vizi Ákos

Szerző:
Ma este a Dog Eat Dog Budapesten!
nov. 3., 16:33
KOTTAMAGYAR Vol. 28. – Hatvan perc hazai koncertajánló – hétfőn és pénteken este 8-tól az Open Air Rádión
okt. 16., 16:21
Vegyél, bazmeg, vegyél! – Megjelent a Tudósok új klipje és albuma
okt. 16., 16:08