A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

8 év szünet után új albummal jelentkezik a Justice, és turnéra is indul

Wágner Gábor
2024. március 22., 14:15

A 2016-os Woman album és 8 albumtalan évet követően érkezik idén a negyedik Justice nagylemez Hyperdrama címmel. A francia duó 13 számos új albuma április 26-án jelenik meg.

Gaspard Augé és Xavier de Rosnay duója az utóbbi 8 évben mindössze egy remixalbumot adott ki 2018-ban Woman Worldwide címmel, ami a 2016-os nagylemez számaihoz készült remixeket gyűjtötte csokorba. Áprilisban pedig érkezik végre az új nagylemez, aminek korábban már megjelent két előzetes kislemeze. Előbb a Tame Impalával közös One Night/All Night:

Aztán a Generatort adták ki, amiben viszont nincs közreműködő, viszont kapott klipet, ráadásul olyat, aminek az elején van egy figyelmeztetés, miszerint csak saját felelősségre tekinthető meg:

Most pedig megjelent a harmadik kislemez, a Saturnine című dal, amiben az rnb énekes-dalszerző Miguel működik közre:

Ezzel egyidőben a Justice bejelentette, hogy turnéra indul, ami a Coachella fesztiválos két fellépéssel kezdődik április 12-én és 19-én, majd pár mexikói helyszín és egy kis pihenő után május 30-án jön az európai kör spanyol, portugál, holland, belga, olasz, svájci és francia helyszínekkel (utóbbiból hat is lesz), és ez a szakasz július 21-én zárul le. Pár nappal később (július 25-én) indul egy rövid, augusztus 4-ig tartó észak-amerikai kiruccanás, ami után ismét Európa, egy brit meg pár újabb frnacia helyszín következik és a turné szeptember 4-én zárul Marseillesben. Ezt követően pár hónap pihenés jön, majd az év végén, decemberben lesz még két párizsi fellépése is a duónak. A pontos helyszínek és dátumok ITT csekkolhatók.

Végezetül a nagylemezről még ennyit el lehet mondani, hogy nemcsak Miguel meg a Tame Impala szerepel majd rajta vendégként (utóbbi két számban is), hanem még Thundercat, Connan Mockasin, RIMON és a The Flints. Április 26-án tehát érkezik a Hyperdrama.

Szerző: Wágner Gábor