A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Mel Gibson tényleg A passió második részén dolgozik

2016. június 13., 0:35

A színész-rendező kedvenc forgatókönyvírója megerősítette, a vallásos tortúra-film folytatásának középpontjában stílszerűen Krisztus feltámadása, esetleg újrafeltámadása áll majd. A passió miatt annak idején rengeteg kritika érte Gibsont, aki elvileg kegyetlen naturalizmussal ábrázolta Jézus szenvedéseit.

passion

Mel Gibson valóban a 2004-es, sajátrendezésű A passió folytatásán dolgozik – számolt be róla a The Hollywood Reporter. A lapnak sikerült megszólaltatnia a szintén a színész rendezte A rettenthetetlen forgatókönyvíróját, Randall Wallace-t, aki megerősítette az eddigi pletykákat: Gibson felkérése valóban az egyik legvéresebb bibliai adaptációnak számító, A passió második részének szövegkönyvén dolgozik.

Wallace elmondása szerint a minden idők legsikeresebb független filmjének számító bibliai ihletésű film folytatása Krisztus feltámadását veszi majd górcső alá. A forgatókönyvíró egyébiránt otthonosan mozog a vallásos témákban, erre remek bizonyíték a 2014-es, részben Wallace írta s általa rendezett Igazából mennyország sikere.