A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A 17 éves Tupac szerelmes levelét felesleges is magyarázni

2016. április 21., 11:48

Az egykori rapper 17 éves korában, az egyszerűen Beethovennek becézett hölgynek írt furán romantikus soraiért közel 10 millió forintos vételárat jósol a hírességek relikviáira specializálódott aukciós portál, a Moments in Time.

tupac-shakur-death-conspiracy-theories

„Ahogy hamarosan szembesülsz vele, nem szaporítom feleslegesen a szavakat, ami a szívemen, az a számon” – ilyen mondatok adják Tupac Shakur aukcióra bocsátott szerelmes levelének gerincét, melyet a rapper 1988-ban, 17 évesen korában írt egy általa csak Beethovennek nevezett lány számára. A TMZ információi szerint a Tupac-kal egy iskolába járó lánynak a későbbi rapper zongoratudása miatt kölcsönözte a német zeneszerző nevét.

A kamasz Tupac levelében részletesen meg is indokolja, miért kell kettejüknek az idők végezetéig együtt lennie. „Mindketten szeretjük Prince-t, mindkettőnk szívét összetörték már és mind a ketten odavagyunk a gyertyákért.” A kézzel írott, sajátságos piktogrammokkal bőséggel ellátott levél a Moments in Time, hírességek személyes tárgyaira szakosodott aukciós oldalon keresi új gazdáját, aki a spekulációk szerint várhatóan 9,7-10 millió forintos vételárat fizet majd a sárguló romantikáért.

https://www.instagram.com/p/BEWnno-Otl1/?taken-by=zakitann