A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Black Veil Brides a Budapest Arénában

2023. június 8., 22:51

Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb rock csapata, a Black Veil Brides 2023. november 20-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet, méghozzá a hazánkban is rendkívül népszerű Halestorm társaságában.

A megalkuvás nélküli, hard rock hagyományokra épülő zenét játszó Black Veil Brides már komoly szervezetté vált, hasonló gondolkodású támogatókkal és rajongók hadával világszerte. Jake Pitts és Jinxx, a gitáros ikrek precíz játéka, Christian Coma erőteljes dobolása, valamint Lonny Eagleton dinamikus ritmikája és Andy Biersack gazdag, szenvedélyes baritonja remekül kiegészíti egymást.

Karrierjük során olyan producerekkel dolgozhattak már együtt, mint Erik Ron (Godsmack, Bush, Dance Gavin Dance), John Feldmann (Panic! At The Disco, Blink-182, 5 Seconds Of Summer), Bob Rock (Metallica, The Cult, Mötley Crüe) és Josh Abraham (Linkin Park, Velvet Revolver, Weezer).

A Black Veil Brides rendíthetetlen hívei túl hangosak ahhoz, hogy figyelmen kívül lehessen őket hagyni. Olyan rockzenei ízlést befolyásoló magazinok, mint a Kerrang! vagy a Rock Sound többször is borítóra tette már a zenekart, a Revolver pedig beválasztotta Biersackot a „100 legnagyobb élő rocksztár” listára, Axl Rose, Ozzy Osbourne és Gene Simmons mellé.

A zenekar turnéinak története akár a modern keményzene szubkulturális mérföldköveinek tankönyve is lehetne. 2009-ben rögtön a Vans Warped turné főszínpadán találták magukat Slash, a Mötley Crüe, az Avenged Sevenfold és a Bullet For My Valentine társaságában. Azóta turnéztak már az Asking Alexandriával, a Bring Me The Horizonnal, és most a Halestormmal közösen; és több amerikai rockfesztivál, köztük a Rock on the Range és az Aftershock állandó fellépői; valamint az angol Download fesztivál rendszeres vendégei.

A teljeskörű jegyértékesítés június 5-én 10 órakor indult a www.livenation.hu oldalon keresztül.

További info:

http://blackveilbrides.net

www.livenation.hu

www.halestormrocks.com