A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Coachellan tér vissza a Guns N’ Roses

2015. december 30., 15:06

A Slasht és Axl Roset is magába foglaló zenekar áprilisban, a kaliforniai Coachella fesztivál sztárfellépőjeként tér vissza az iparba, melyet nyáron gigászi arénaturné követ majd. Ez különösen annak fényében szép teljesítmény, hogy az újraegyesült Guns N’ Roses 3 millió dolláros gázsi alatt nem lép színpadra.

axlroseslash20153

Hivatalosan is bejelentette visszatérését a Guns N’ Roses – számolt be róla a Billboard. Az eredeti tagok közül Axl Roset és Slasht is magába foglaló együttes az értesülések szerint az április 14-17. közt zajló, kaliforniai Coachella fesztivál headlinereként lép majd fel, melyet a nyár folyamán egy legkevesebb 25 állomásos észak-amerikai arénaturné követ majd. Különlegesség, hogy a Guns N’ Roses lesz az egyik első produkció, mely az április 6-án nyíló hatalmas Las Vegas Arenaban ad majd koncertet.

Az persze rejtély, hogyan válhatott ilyen motiválttá az egymásra fújó két főhős a zenekari összeborulás kapcsán, ám elképzelhető, hogy köze van a tényhez, miszerint a Guns N’ Roses 3 millió dollár alatt nem vállal fellépést. Ezt a gázsit ráadásul az együttes szerint szerencsére legfeljebb 250-275 dolláros, tehát nagyjából 80 ezer forintos jegyárakkal operálva érdemes kitermelniük a promotereknek.