A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A debreceni Pintér Béla is Istent dicsőíti majd Budapest legtrendibb rendezvényén

2016. december 1., 7:27

Idén is karácsonyi koncerttel ünnepel a magyarországi kereszténységet fiatalosan, a fiatalságot pedig keresztényen tartó Ez az a nap! szervezőiroda. Ez alkalommal az Akvárium Klub ad majd otthont a tömeges és minden bizonnyal mámoros elragadtatásnak, melynek során többek között a dicsőítő dalokra popkarriert felhúzó, debreceni énekes talentum, Pintér Béla is színpadra lép majd.

Hiába élünk egy felgyorsult és a felebaráti kapcsolatakot még a szükségesnél is sekélyesebbé tevő korban, az utca embere – ha nem is mindig vallja be magának – továbbra is vágyik a közösség jelentette melegségre, kiváltképp az ünnepek közeledtével. Az Ez az a nap! szervezőiroda stábja immár hosszú évek óta küzd azért, hogy bebizonyítsa, a legóriásibb stadion is könnyűszerrel válhat Isten házává, ha azt csordultig töltjük hívőkkel. A jobbára a keresztény márkacsaládba tartozó szervezet mindig is híres volt trendi programkínálatáról, melynek segítségével képes évről évre friss, ropogós lelkeket szállítani a gyülekezetek számára.

Az Ez az a nap! programjai tökéletes metszetként mutatja be a mozgósítható keresztény mag formálódó, új generációját, így az Akváriumban készülő karácsonyi koncertest is feltétlen reprezentatívnak ígérkezik. Az műsor gerincét a Joy Gospel Music fellépése adja majd, mely együttes a közvéleményben csak, mint a talán szerény, ám mégis büszke magyar gospel legjobbjai vannak jelent. A templomi aranytorokkal megáldott Durkó Heléna mellett, az est díszvendége egyenest az ország túlfeléről érkezik, zsákjában egy kiválóan időzített ünnepi album példányaival.

Pintér Béla lelkében „nem csak Isten-alakú az űr”, de az énekes Debreceni Szabadkeresztény Gyülekezet tagjaként mesterien műveli a vallásos popzenét, dalait hallgatva valóban olyan érzés fogja el az embert, mintha valaki, valahol a távolban egy Bibliát karamellizálna.

Az Ez a nap! karácsonyi ünnepélyére december 14-én kerül sor az Akvárium NagyHalljában.

Címkék: