A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Depeche Mode valamire nagyon készül, miközben Martin Gore Jean-Michel Jarre-ral dolgozott együtt

2022. szeptember 15., 16:19

Ez most olyan lesz, mint a trailerek trailere, a teaser. Vagyis egy olyan hírt mondunk, ami a közeli jövőben lesz igazán hír. De a már csak kéttagú Depeche Mode, vagyis Martin Gore és Dave Gahan bejelentették, hogy október 4-én Berlinben óriási sajtókonferenciát tartanak, ahol részletezik azt, amiben mindenki nagyon reménykedett: új turnéra indulnak és új nagylemezt is kiadnak.

Ennél több információ egyelőre nincs. Csak annyi biztos, hogy október elején árulják el a részleteket. Azt persze már lehetett sejteni, hogy lesz új lemez. Augusztus közepén posztoltak egy fotót arról, hogy Gahan és Gore épp elmélyülten dolgoznak a stúdióban. Turnéról viszont eddig nem volt szó, de ahol nagylemez készül, ott előbb-utóbb turné is alakul.

Közben egy másik, szintén a Depeche Mode-hoz köthető hír, hogy Martin Gore együtt dolgozott a francia szintetizátorkirállyal, Jean-Michel Jarre-ral, akinek rövidesen új albuma jelenik meg Oxymore címmel. Ezen hallhatjuk majd a nemrég kislemezen is kiadott a Brutalism című számot, aminek most elkészült egy új verziója is, Brutalism Take 2 címmel. Ezt pedig Martin Gore-ral együttműködésben készítette Jarre, és már meg is hallgatható.

Megjelent a Memento Mori, a Depeche Mode 15. nagylemeze
márc. 24., 10:16