A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Dropkick Murphys Budapesten!

2021. május 4., 16:35

Az 1996 óta aktív ír kocsma (és street és hardcore) punkot játszó Dropkick Murphys hazánkba látogat, és 2022. február 9-én az Interrupters társaságában a Budapest Arénéban leszakítja rólunk a gatyát. Már ha még lesz akkor gatyánk.

A Boston külvárosában alakult The Dropkick Murphys Turn Up That Dial  című új albumával ébresztőt fúj 2021-ben,  ami az együttes fő dalszerzőjének és egyik énekesének, Ken Casey szavaival élve így hangzik: „Kelj fel és vedd le a melegítőnadrágod, ami az elmúlt évben rád gyógyult… jobb idők jönnek – GYERÜNK!!”

A zenekar — Al Barr (ének), Tim Brennan (gitár, furulya, harmonika, zongora és vokál), Ken Casey (basszusgitár, ének), Jeff DaRosa (gitár, bendzsó, mandolin és vokál), Matt Kelly (dob, ütős hangszerek és vokál), James Lynch (gitár és vokál), a turnékon kiegészülve Kevin Rheault basszusgitárossal és Lee Forshner dudással – büszkén folytatja hagyományát újabb dalaikkal is, amelyek punk rockot vegyítik ír dallamokkal.

A Dropkick Murphys előzenekara a 2011-ben alakult kiváló és rendkívül szórakoztató kaliforniai The Interrupters lesz, így gyakorlatilag két teljes értékű bulit kapunk a pénzünkért.

A koncertre a jegyeket május 7-től itt illetve itt veheted meg.

A hivatalos rajongói klub tagjainak az elővásárlási lehetőség már most is elérhető.

További info: 

https://dropkickmurphys.com

https://www.barbanegra.hu