A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A filmmel egy időben érkezik a Barbie filmzenealbum, amin többek között Tame Impala, Haim és Charli XCX is szerepel

2023. május 26., 12:18

Az alapvetően független filmes Greta Gerwig igazán merészet vállalat, amikor belevágott az élőszereplős Barbie moziba. A Margot Robbie (Barbie) és Ryan Gosling (Ken) főszereplésével készült mozi, reméljük, beváltja a reményeket és jó sok iróniával dúsítja fel a játékbaba egybites, buta világát. A film július 21-én kerül a mozikba, ugyanakkor, amikor a filmzenét tartalmazó nagylemez is megjelenik, amin még maga Ryan Gosling is énekel egy számot.

A Barbie soundtrack szereplői között találjuk a férfi főszereplőn túl az egyre különösebb kreatív csavarokat produkáló Tame Impalát, a Haim lányokat, Charlie XCX-t, Nicki Minajt és  Ice Spice-t, Khalidot, PinkPantheresst és Dua Lipát is, aki az első klipes dalt jegyzi a megjelenés előtt álló lemezről. A Dance The Night egy Kylie Minogue-stílusú, egész jó kis diszkószám.

A Barbie The Album című nagylemezt az Atlantic adja ki és július 21-én jelenik meg, ugyanakkor, amikor a film is debütál a mozikban. Hogy aztán az milyen lesz, ki mit vár, mindenki maga döntse el, segítségképpen íme a hivatalos trailer, ami most jelent meg:

Szerző: